Δεν περνάει μέρα στο Ηράκλειο που οι αστυνομικοί να μην κληθούν για ένα περιστατικό που σχετίζεται με ενδοοικογενειακή βία.
Αυτή τη φορά ως δράστης συνελήφθη ένας 39χρονος που επέστρεψε στο σπίτι μεθυσμένος και τα έβαλε με τη γυναίκα του. Αυτή τη φορά εκείνη αποφάσισε να μην κρατήσει το στόμα της κλειστό. Έκανε καταγγελία στην αστυνομία και τα πράγματα πήραν γρήγορα το δρόμο τους.
Νέο επεισόδιο ενδοοικογενειακής βίας σημειώθηκε στο Ηράκλειο αργά το βράδυ της Δευτέρας (17/10) με τον σύζυγο να καταλήγει κρατούμενος στο τμήμα. Σύμφωνα με πληροφορίες, ο 39χρονος άνδρας, σε κατάσταση μέθης, εξύβρισε και απείλησε την 41χρονη σύζυγο του.
Εκείνη τρομοκρατημένη από την επίθεση του συζύγου της κατέφυγε στο Α’ Αστυνομικό Τμήμα και κατέθεσε μήνυση εναντίον του με συνέπεια οι αστυνομικοί να τον συλλάβουν.
Σύμφωνα με το cretapost.gr, εναντίον του 39χρονου σχηματίστηκε δικογραφία και εντός της ημέρας αναμένεται να περάσει από το γραφείο του Εισαγγελέα Ηρακλείου.
(cretapost – φωτο:eurokinissi)
ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ
ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ
ΠΑΡΑΞΕΝΑ
LATEST
- Τριπλός πονοκέφαλος για τους διεθνιστές στην Ε.Ε. – Η διορία που εκπνέει στο τέλος του 2025
- Ο Τραμπ, θέλοντας επαναπροσέγγιση με τον σύμμαχο του Πούτιν, Λουκασένκο, άρει ορισμένες κυρώσεις
- Μπαίνει κλιματισμός στους συρμούς Μετρό και Ηλεκτρικού – Αντίστροφη μέτρηση για τον πρώτο διαγωνισμό
- ΕΛ.ΑΣ.: Έτσι δρούσε η εγκληματική οργάνωση με τις παράνομες επιδοτήσεις του ΟΠΕΚΕΠΕ στην Κρήτη
- Προ των πυλών οι χριστουγεννιάτικες διακοπές για τους μαθητές – Πότε κλείνουν τα σχολεία
- Η Καμάλα… επέστρεψε και ασκεί κριτική στον Τραμπ για την οικονομία, vid
- Ουκρανικό: Ο νέος πρωθυπουργός της Τσεχίας «παγώνει» τους διεθνιστές
- Θεσσαλονίκη: Το Μετρό φέρνει στο φως τη ρωμαϊκή πόλη – Νέα επιστημονικά στοιχεία σε διεθνές συνέδριο
- Χωρίς ρεύμα έμεινε τη νύχτα ο μεγαλύτερος εν λειτουργία πυρηνικός σταθμός της Ευρώπης
- Αυτή είναι η μεγαλύτερη «χάρη» που θα μπορούσαν να κάνουν οι Ρώσοι στους λαούς της Ευρώπης
ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ
Κάθε μέρα μαζί
ΗΛΕΚΤΡΙΚΟΣ
ΜΑΘΗΤΕΣ
ΓΕΩΤΡΗΣΕΙΣ
ΓΙΑΤΡΟΙ
ΧΑΛΑΝΔΡΙ
ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
ΕΓΝΑΤΙΑ ΟΔΟΣ
ΛΕΩΦΟΡΕΙΑ
ΚΑΙΡΟΣ
ΧΡΕΗ
ΕΠΙΘΕΩΡΗΣΗ ΕΡΓΑΣΙΑΣ









