Φθιώτιδα: Περιλούστηκε με βενζίνη και προσπάθησε να αυτοπυρποληθεί

Ένας 61χρονος κάτοικος χωριού της ανατολικής Φθιώτιδας, επιχείρησε χθες να βάλει με φρικτό τρόπο, τέλος στη ζωή του.

Σύμφωνα με το lamiareport περιλούστηκε με βενζίνη και προσπάθησε να αυτοπυρποληθεί. Γείτονας που εκείνη την ώρα βρισκόταν στο μπαλκόνι του σπιτιού του, αντιλήφθηκε το κακό και έτρεξε σβήνοντας τη φωτιά, ωστόσο ο 61χρονος είχε προλάβει να καεί στο μεγαλύτερο μέρος του σώματός του.

Ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ τον μετέφερε στο Νοσοκομείο Λαμίας όπου διασωληνώθηκε και στη συνέχεια διακομίστηκε στο ΚΑΤ στην ειδική μονάδα εγκαυμάτων.

Σύμφωνα με πληροφορίες ο 61χρονος, το τελευταίο διάστημα περνούσε σοβαρές στεναχώριες, εξαιτίας των προβλημάτων υγείας που αντιμετωπίζει άτομο του οικογενειακού του περιβάλλοντος.

(lamiareport – φωτο:eurokinissi)

ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ

ΠΑΡΑΞΕΝΑ

LATEST

Κύρια Θέματα

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ

Κάθε μέρα μαζί