Πρόκειται για την Α.Σ. η οποία «έσβησε» σήμερα το πρωί στη ΜΕΘ του Νοσοκομείου Βόλου όπου νοσηλευόταν, παρά τις επίμονες προσπάθειες των γιατρών να την κρατήσουν στη ζωή σύμφωνα με το gegonota.news
Κατέληξε από εγκεφαλικό οίδημα και πολυοργανική ανεπάρκεια, έξι μέρες μετά το επεισόδιο στην παραλία. Όπως έγινε γνωστό αντιμετώπιζε σοβαρό πρόβλημα με την καρδιά της και έφερε βηματοδότη. Έζησε με μεγάλες στερήσεις και καθημερινό κίνδυνο για τη ζωή της.
Το απόγευμα του περασμένου Σαββάτου έχασε ξαφνικά τις αισθήσεις της και κατέρρευσε μπροστά στα μάτια όλων. Αμέσως ειδοποιήθηκε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ για τη μεταφορά της στο Νοσοκομείο του Βόλου. Στο μεταξύ, έσπευσε να της παράσχει τις πρώτες βοήθειες ο εθελοντής της Λέσχης Ειδικών Δυνάμεων Θέμης Παπαδημητρίου. Αμέσως μόλις έφτασε και το πλήρωμα του ΕΚΑΒ έγινε από κοινού προσπάθεια ΚΑΡΠΑ, αλλά η 24χρονη δεν ανταποκρίθηκε.
Τότε, την έβαλαν στο ασθενοφόρο και τη μετέφεραν στο Νοσοκομείο, με τη βοήθεια και του εθελοντή της Λέσχης Ειδικών Δυνάμεων που πήγαινε μπροστά με τη μηχανή του για να ανοίγει τον δρόμο στο ΕΚΑΒ. Μέσα στο ασθενοφόρο η διασώστρια δεν σταμάτησε τις μαλάξεις, ενώ φθάνοντας στο Νοσοκομείο παρέλαβαν την ασθενή οι γιατροί. Είχαν περάσει ήδη 10 λεπτά από την ώρα που έχασε τις αισθήσεις της και χρειάστηκαν άλλα 10 στην αίθουσα ανάνηψης, μέχρι η 24χρονη να ανακτήσει τις αισθήσεις της.
Επί 6 ημέρες οι γιατροί και το νοσηλευτικό προσωπικό της ΜΕΘ κατέβαλαν υπεράνθρωπες προσπάθειες για να την κρατήσουν στη ζωή. Δυστυχώς, όμως, η καρδιά της δεν άντεξε και η άτυχη γυναίκα «έφυγε από τη ζωή βυθίζοντας στο πένθος την οικογένειά της, συγγενείς και φίλους.
(gegonota.news – φωτο:eurokinissi)
ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ
ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ
ΠΑΡΑΞΕΝΑ
LATEST
- Γιατί κάποιες φορές βάφονται λευκοί οι κορμοί των δέντρων την άνοιξη;
- «Ηλίθια ερώτηση»: Viral η αντίδραση Τραμπ μόλις του είπαν πως ο Πούτιν βοηθάει το Ιράν, vid
- Συνελήφθη 70χρονος για ναρκωτικά στο Ηράκλειο – Κατασχέθηκε ποσότητα κάνναβης σχεδόν 3 κιλών
- Το Ισραήλ προειδοποιεί την κυβέρνηση του Λιβάνου να δράσει κατά της Χεζμπολάχ
- Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις αύριο λόγω του ημιμαραθωνίου Αθήνας – Πώς θα τροποποιηθούν τα δρομολόγια ΜΜΜ
- Τραμπ: Για πρώτη φορά εδώ και χιλιάδες χρόνια το Ιράν ηττάται – Σήμερα θα χτυπηθεί πολύ σκληρά
- Ιράν: Δύο σκληροπυρηνικοί κληρικοί καλούν για την ταχεία επιλογή ενός νέου ανώτατου ηγέτη
- Καραμανλής: Η γήρανση του πληθυσμού είναι το μεγαλύτερο πρόβλημα της ελληνικής περιφέρειας
- Κένυα: Τουλάχιστον 10 άνθρωποι πνίγηκαν από τις ξαφνικές πλημμύρες στο Ναϊρόμπι, vid
- Ρεκόρ εσωτερικού τουρισμού στην Κίνα το 2025 και στο φετινό Φεστιβάλ της Άνοιξης – Αστρονομικοί οι αριθμοί









