Ο διάσημος Γερμανός οικονομολόγος, δημοσιογράφος και συγγραφέας Ernst Wolff είναι πεπεισμένος: «Αυτό το φθινόπωρο υπάρχει ένα σύνθημα: μετωπική επίθεση στην μεσαία τάξη!» Σε μια συνέντευξη με τον αρχισυντάκτη του AUF1, Stefan Magnet, συζητά τα περιγράμματα της επερχόμενης Νέας Παγκόσμιας Τάξης (γνωστή και ως σχέδιο «Build Back Better») που περιγράφεται από τους διεθνιστές του Παγκόσμιου Οικονομικού Φόρουμ.
«Θα δούμε το μεγάλο φινάλε της Μεγάλης Επανεκκίνησης αυτό το φθινόπωρο; Ένα πράγμα είναι σίγουρο», προειδοποιεί ο Wolff, «η Μεγάλη Επανεκκίνηση θα είναι βάναυση και όλοι οι άνθρωποι που έχουν δημιουργήσει ή αποταμιεύσει οτιδήποτε θα βρίσκονται τώρα σε δεινή θέση».
Αναφέρει ότι οι εταιρείες κολοσσοί και το κράτος μπορούν να καταπιούν τις τρέχουσες αυξήσεις τιμών (σ.σ. μέχρι να καταργηθούν και τα κράτη, με τις μεγάλες εταιρείες να συγχωνεύονται σε μία υπ’ερ-πολυεθνική εταιρεία! Η διεθνιστική τάξη πραγμάτων θα καταργήσει ΚΑΘΕ ΕΞΟΥΣΙΑ για να υπάρχει μόνο η δική της). Όμως η επιχειρηματική μεσαία τάξη και οι πολίτες μπαίνουν σε μεγάλο μπελά. Και αυτό, σύμφωνα με τον Wolff, είναι σίγουρα μέρος του σχεδίου.
Όπως σημειώνει: «Όλο αυτό οδηγεί σε κλιμάκωση και πανικό. Γιατί τελικά, οι πολίτες υποτίθεται ότι ζητιανεύουν ένα νέο νομισματικό σύστημα και ένα ψηφιακό ελάχιστο εγγυημένο εισόδημα, ψηφιακό χρήμα κεντρικής τράπεζας με σύστημα κοινωνικής αξιολόγησης. Θα θέλουν ακόμη και να μας το πουλήσουν ως ανθρωπιστική πράξη στο τέλος», είπε ο Wolff.
Σε ένα σύντομο απόσπασμα από τη συνέντευξη του Wolff, αποκαλύπτει πώς οι φορητές ηλεκτρονικές συσκευές όπως τα κινητά τηλέφωνα ή άλλοι φορητοί υπολογιστές θα επιτρέψουν στους παγκοσμιοποιητές να εφαρμόσουν το ψηφιακό χρήμα, την κοινωνική πίστωση και τα καθολικά συστήματα επιτήρησης.
Ο Wolff εξηγεί ότι οι άνθρωποι θα μείνουν άνεργοι και η κυβέρνηση θα εκδώσει ψηφιακά επιδόματα: «Με αυτό (κινητά ή ακόμα και εμφύτευμα στο μέλλον) θα συνδέεστε απευθείας με την κεντρική τράπεζα. Σε αυτόν τον λογαριασμό, θα έχετε ίσως 1.000 ή 2.000 ευρώ. Η πιο σημαντική πτυχή είναι ότι η κεντρική τράπεζα έχει την δυνατότητα να εφαρμόζει ατομικά προσαρμοσμένη φορολογία, ατομικά επιτόκια και άμεσες επιβαρύνσεις κυρώσεων.
Αυτό σημαίνει επίσης ότι θα κόψουν όλες τις ταμειακές ροές ή θα τοποθετήσουν μια ημερομηνία λήξης 3 εβδομάδων στα χρήματά σας. Τα χρήματα θα έχουν ημερομηνία λήξης. Επιπλέον, κάποια στιγμή, θα είναι δυνατό να προστεθεί σε αυτά τα χρήματα ένα σύστημα κοινωνικής αξιολόγηςη προσαρμοσμένο στο κινεζικό μοντέλο. Αυτό, φυσικά, θα ήταν μια πολύ επικίνδυνη εξέλιξη (σ.σ. ΟΠΟΙΟΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΟ ΠΑΙΔΙΑ ΘΑ ΤΟΥ ΑΦΑΙΡΟΥΝ ΧΡΗΜΑΤΑ ΟΠΟΤΕ ΘΕΛΟΥΝ)».
photo intime
ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ
ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ
ΠΑΡΑΞΕΝΑ
LATEST
- Κυβέρνηση: Δίνεται η δυνατότητα και με επιστολική ψήφο οι ομογενείς να ψηφίζουν και στις εθνικές εκλογές
- Γ. Αυτιάς προς Κομισιόν: Άμεση ευρωπαϊκή παρέμβαση για χρηματοδότηση αντιπλημμυρικών έργων και φραγμάτων
- Τουρκία: Συνελήφθησαν 6 Ευρωπαίοι που λένε πως ήρθαν στη χώρα για να ερευνήσουν τις συνθήκες κράτησης των πολιτικών κρατουμένων
- Σοκ στη Θεσσαλονίκη: Συνελήφθη 24χρονος για βιασμό ανήλικης μέσα σε περίπτερο
- Το Κίεβο λέει πως απέτρεψε σχέδια δολοφονίας υψηλόβαθμων αξιωματούχων κατ’ εντολή της Ρωσίας
- Συγκινεί η ιστορία ενός μικρού μακάκου – Εγκαταλείφθηκε από την μητέρα του, αλλά βρήκε αλλού παρηγοριά! (Vid)
- Ηράκλειο: Τρεις συλλήψεις μετά την επίθεση σε 19χρονο – Μεταξύ των συλληφθέντων και ένας ανήλικος
- Αυξήθηκε κατά 0,9% η δύναμη του ελληνικού εμπορικού στόλου τον Δεκέμβριο πέρυσι, σύμφωνα με την ΕΛΣΤΑΤ
- Ιδού η διαφορά της Δεξιάς και των διεθνιστών – Τα πάντα φανερά και μπροστά στα μάτια μας
- Σφοδρή χιονόπτωση σαρώνει την Αυστρία: 3.000 νοικοκυριά χωρίς ρεύμα, προβλήματα στο αεροδρόμιο της Βιέννης, vid
Κύρια Θέματα









