Περίπου 10% των πρατηρίων βενζίνης στην περιοχή του Παρισιού δεν μπορούν να εφοδιαστούν με επαρκείς ποσότητες καυσίμου.
«Υπάρχουν προσωρινά προβλήματα σχετικά με τη διανομή», δήλωσε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Ολιβιέ Βεράν, μιλώντας στους σταθμούς BFM TV και RMC Radio, αν και επανέλαβε πως η Γαλλία έχει συνολικά αρκετές προμήθειες βενζίνης.
Όπως τόνισε, το 90% των πρατηρίων βενζίνης στο Παρίσι δεν έχουν τέτοια προβλήματα, μολονότι 15% των πρατηρίων βενζίνης συνολικά στη Γαλλία αντιμετωπίζουν αυτές τις «προσωρινές δυσκολίες».
Η γαλλική κυβέρνηση ανακοίνωσε νωρίτερα αυτή την εβδομάδα πως η Γαλλία χρησιμοποίησε τα στρατηγικά αποθέματα καυσίμων της για να ανεφοδιάσει πρατήρια βενζίνης εν μέσω απεργιακών κινητοποιήσεων εργατών σε διυλιστήρια και αποθήκες καυσίμων που δημιούργησαν προβλήματα στην παραγωγή και μπλόκαραν τις παραδόσεις.
Με πληροφορίες από ΑΠΕ-ΜΠΕ, Reuters/ intime
ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ
ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ
ΠΑΡΑΞΕΝΑ
LATEST
- Ενοίκια και στέγαση: Παρατηρείται πλέον μια νέα πραγματικότητα!
- Καιρός: Ανεβαίνει η θερμοκρασία σήμερα, επιμένουν οι ισχυροί βοριάδες στο Αιγαίο
- Σκέρτσος: Αν οι πολίτες δεν θέλουν μια μονοκομματική αυτοδύναμη κυβέρνηση, θα ακούσουμε την κρίση τους
- Η γιαγιά που ξεμάτιαζε την Εθνική μπάσκετ μέχρι το τελευταίο λεπτό έγινε viral, vid
- Περού: Τα σιδηροδρομικά δρομολόγια προς το Μάτσου Πίτσου αναστέλλονται εξαιτίας κινητοποίησης
- Από ποιό διεθνιστικό μέσο ζητάει 15δις δολάρια ο Τραμπ; «Ψεύδονται για δεκαετίες»
- Ραγδαίες εξελίξεις στις ΗΠΑ: Η Δεξιά κηρύσσει τον «πόλεμο» κατά της διεθνιστικής «πέμπτης φάλαγγας»
- ΥΠΑΜ Ισραήλ: «Η Γάζα καίγεται»
- Σοκ στη Νέα Υόρκη: Παρέσυρε και σκότωσε 16χρονη επειδή τον είχε απορρίψει! video
- Οι ΗΠΑ έπληξαν κι άλλο πλεούμενο με «ναρκωτρομοκράτες», ισχυρίζονται, από τη Βενεζουέλα
Κύρια Θέματα

















