Τραγωδία σημειώθηκε στον Δήμο Αμφίκλειας-Ελάτειας στη Φθιώτιδα όπου ένας 90χρονος αυτοκτόνησε σήμερα το μεσημέρι.
Σύμφωνα με το lamiareport.gr, στηριζόμενο σε μαρτυρίες συγχωριανών του, το ίδιο πρωί είχε πάει στο καφενείο του χωριού και τους κέρασε όλους. Φεύγοντας τους ρώτησε αν θα πάνε στην κηδεία του, με τους ανθρώπους εκεί να τον πειράζουν καθώς δεν πίστεψαν ότι μιλούσε σοβαρά.
Δυστυχώς, ο 90χρονος είχε πάρει την απόφασή του και ειδοποίησε μάλιστα, και κάποιους συγγενείς του καλώντας τους επίσης, στην κηδεία του.
Πριν προλάβουν κι εκείνοι να ειδοποιήσουν και να ελέγξουν αν μιλούσε σοβαρά, ο ηλικιωμένος μέσα στο σπίτι όπου διέμενε μόνος του στο Παλαιοχώρι Δωριέων, έστρεψε πάνω του το κυνηγετικό όπλο που είχε και αυτοπυροβολήθηκε.
Ήταν πολύ καλός και αξιοπρεπής, όπως τον περιγράφουν όσοι τον ήξεραν. Στο σημείο έφτασαν περιπολικά του ΑΤ Αμφίκλειας προκειμένου να εξετάσουν όλα τα στοιχεία, για τη διερεύνηση της υπόθεσης που βύθισαν στο πένθος την τοπική κοινωνία.
(lamiareport – φωτο:eurokinissi)
ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ
ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ
ΠΑΡΑΞΕΝΑ
LATEST
- Θεσσαλονίκη: Συνελήφθη 63χρονος για προσβολή γενετήσιας αξιοπρέπειας
- Ουκρανία: Γυναίκα ζήτησε τον λόγο από ζευγάρι νεαρών επειδή… μιλούσαν ρωσικά, video
- Από τη Σύμη ξεκίνησαν οι δράσεις της «Βραδιάς του Ερευνητή» για τα σχολεία
- Τι αποκάλυψε ο Σταλόνε για το prequel του «Ράμπο»
- Λαμία: Αυτοκίνητο… κρεμάστηκε στο κενό μέσα στη πόλη, video
- Μητσοτάκης για ΑΟΖ: Έχουμε πολύ δρόμο ακόμα μέχρι την επίτευξη συμφωνίας με τη Λιβύη
- Πυρηνικός πύργος ψύξης γκρεμίζεται σε ελεγχόμενη έκρηξη και γίνεται viral! vid
- Intervision: Ο αποκλεισμός Ελληνίδας τραγουδίστριας από τους διεθνιστές και οι… Deep Purple
- Θεσσαλονίκη: Κλείνουν το απόγευμα τέσσερις σταθμοί του μετρό
- «Έξοδος ή θάνατος»: Καθημερινές εικόνες φρίκης στην εμπόλεμη Γάζα
Κύρια Θέματα

















