«ΒΟΜΒΑ»! Φόβοι για ΕΠΙΘΕΣΗ και στον TURKSTREAM που τροφοδοτεί με ΑΕΡΙΟ την Ελλάδα

Θα ΠΑΓΩΣΟΥΜΕ ΟΛΟΚΛΗΡΟΙ!!! Παροτρύνουν τις ΗΠΑ να το κάνει...

Όπως μεταδίδουν ανταποκριτές από την Μόσχα, κυκλοφορούν ήδη φόβοι σε κύκλους σχετικούς με ενεργειακή ασφάλεια της Ρωσίας, ότι θα μπορούσε παρομοίως να επιχειρηθεί δολιοφθορά και στον αγωγό TurkishStream που, είτε μας αρέσει είτε όχι μας τροφοδοτεί.

Όπως γράφει το National Interest:

«Ο Μπάιντεν πρέπει να ‘σκοτώσει’ τον TurkStream για να προωθήσει την διατλαντική ενεργειακή ασφάλεια. Θα πρέπει να δώσει στους διτουρκικούς ενεργειακούς διαδρόμους την ίδια μεταχείριση που έδωσε τελικά στο Nord Stream 2, και για τους ίδιους λόγους.

(…)

Σήμερα, Τούρκοι αξιωματούχοι καυχιούνται ότι θα διπλασιάσουν την διαμετακόμιση φυσικού αερίου και πετρελαίου προς την Ευρώπη. Κατά ειρωνικό τρόπο, σχεδιάζουν να το κάνουν αυτό ξεπλένοντας τις επενδύσεις υδρογονανθράκων της Ρωσίας, ενισχύοντας την δικτατορία του Αζερμπαϊτζάν και ενδυναμώνοντας το Ιράν .

Το απλό γεγονός είναι ότι κάθε νέο ή βελτιωμένο TurkStream είναι τόσο κακή ιδέα όσο το Nord Stream. Ενθαρρύνει τόσο την Τουρκία όσο και το Αζερμπαϊτζάν, καθεστώτα που δεν αρκούνται να ζουν εντός των συνόρων τους και κάνει τις ευρωπαϊκές δημοκρατίες επιρρεπείς στον εκβιασμό εχθρικών καθεστώτων.

(…)

Ο Μπάιντεν θα πρέπει να δώσει στους διτουρκικούς ενεργειακούς διαδρόμους την ίδια μεταχείριση που έδωσε τελικά στο Nord Stream 2, και για τους ίδιους λόγους».

***Το άρθρο γράφτηκε από ένα από τα πιο γνωστά «γεράκια» των Δημοκρατικών, τον Μάικλ Ρούμπιν, 

ΤΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΛΟΙΠΟΝ ΑΝ ΔΟΥΜΕ ΞΑΦΝΙΚΗ ΕΠΙΘΕΣΗ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΑΓΩΓΟ TURKSTREAM;;; ΠΟΙΕΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΕΠΙΠΤΩΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ, Η ΟΠΟΙΑ ΕΞΑΡΤΑΤΑΙ ΣΕ ΜΕΓΑΛΟ ΒΑΘΜΟ ΑΠΟ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΑΓΩΓΟ;;;

photo eurokinissi

ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ

LATEST

Κύρια Θέματα

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ

Κάθε μέρα μαζί