Στο πένθος έχει βυθιστεί η Γλύφα και ολόκληρη η Φθιώτιδα για την ξαφνική απώλεια του 44χρονου επαγγελματία Γιάννη Κωστόπουλου.
Για πολλά χρόνια ιδιοκτήτης της καφετέριας απέναντι από τα πλοία της γραμμής και από τους πιο γνωστούς ποδοσφαιρόφιλους της περιοχής, ήταν αξιαγάπητος σε όλον τον κόσμο.
Το πρωί της Παρασκευής (23/9) άνοιξε το μαγαζί του και σέρβιρε μερικούς καφέδες σε πελάτες, αισθάνθηκε όμως αδιαθεσία και ειδοποίησε τη μητέρα του ότι θα ανέβει λίγο στο σπίτι που βρίσκεται ακριβώς από πάνω.
Επειδή αργούσε να κατέβει η τελευταία ανησύχησε πήγε να δει τι συμβαίνει και τον βρήκε χωρίς τις αισθήσεις του. Άμεσα κάλεσε σε βοήθεια και έσπευσαν τα παιδιά του Πολιτιστικού με απινιδωτή και οι Λιμενικοί και όλοι μαζί ξεκίνησαν πρώτες βοήθειες, ενώ ειδοποιήθηκε και ασθενοφόρο.
Οι προσπάθειες ανάνηψης συνεχίστηκαν μέχρι το Κέντρο Υγείας όπου δυστυχώς διαπιστώθηκε ο θάνατός του.
Ο Γιάννης αντιμετώπιζε προβλήματα με την καρδιά του, ενώ πρόσφατα είχε επισκεφτεί το Πανεπιστημιακό στη Λάρισα για αλλαγή στην αγωγή.
(Από lamiareport – φωτο:eurokinissi)
ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ
ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ
ΠΑΡΑΞΕΝΑ
LATEST
- Παίρνει παράταση η πληρωμή ενοικίων μέσω τράπεζας – Ποιοί θα έχουν απαλλαγή από ΕΝΦΙΑ
- Πρώτη ματιά στην ταινία «ΜΕΛΑΝΙΑ»: Κυκλοφόρησε το πρώτο εντυπωσιακό τρέιλερ!
- Θεσσαλονίκη: Θανατηφόρα παράσυρση 57χρονης πεζής από ΙΧ στον Εύοσμο
- Εκατοντάδες τρακτέρ στους δρόμους των Βρυξελλών
- Βενεζουέλα: Οι εξαγωγές πετρελαίου συνεχίζονται ομαλά, παρά τον αποκλεισμό των ΗΠΑ
- Έδεσσα: Χωρίς τις αισθήσεις της βρέθηκε 68χρονη γυναίκα μετά από φωτιά σε ισόγειο
- ΣΤΑΣΥ: Αλλάζει η εικόνα του σταθμού Μοναστηράκι – Ξεκινούν τεχνικές εργασίες στην πρόσοψη του κτιρίου του σταθμού
- Εντείνονται οι διπλωματικές προσπάθειες για Καμπότζη και Ταϊλάνδη
- ΑΠΘ: Επείγον το ζήτημα της φοιτητικής στέγης σύμφωνα με πιλοτική έρευνα στους πρωτοετείς
- Όλα τα λάθη από την ταινία «Μόνος στο Σπίτι» αποκαλύπτονται σε viral βίντεο









