Η Γερμανίδα πολιτικός Σάχρα Βάγκενκνεχτ ζήτησε επειγόντως την άμεση έναρξη ειρηνευτικών διαπραγματεύσεων με την Ρωσία. Φοβάται μάλιστα ότι οι συνεχείς παραδόσεις γερμανικών όπλων την Ουκρανία, θα μπορούσαν να σύρουν την Γερμανία άμεσα σε σύγκρουση. Αποκάλεσε δε, «τρελούς» όσους απαιτούν και υποστηρίζουν αυτή την παράδοση όπλων.
«Είναι ανεύθυνο να αφήνουμε τους εαυτούς μας να παρασυρθούμε όλο και πιο βαθιά σε αυτόν τον πόλεμο», προειδοποίησε.
Όπως εξήγησε, οι παραδόσεις δυτικών όπλων στην Ουκρανία δεν βοηθούν, απλώς επιδεινώνουν την σύγκρουση και τελικά θα σήμαιναν ακόμη περισσότερους θανάτους και μια πιθανότητα κλιμάκωσης, η οποία θα φτάσει μέχρι τον Τρίτο Παγκόσμιο Πόλεμο.
Σε αυτό το πλαίσιο, επέκρινε επίσης την κυβέρνηση των ΗΠΑ, η οποία παρασύρει τους πάντας στον όλεθρο.
Σύμφωνα με την Wagenknecht, απαιτείται επειγόντως μια πολιτική εκτροπή για να σταματήσει αυτή η τάση κλιμάκωσης και να βρεθεί ένα σενάριο διεξόδου.
«Πραγματικά φοβάμαι πώς θα εξελιχθεί όλο αυτό», κατέληξε.
unsplash
ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ
ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ
ΠΑΡΑΞΕΝΑ
LATEST
- H “Πανδώρα” της NASA εκτοξεύτηκε με επιτυχία σήμερα – Ποια θα είναι η αποστολή της τον επόμενο χρόνο, vid
- Η ατρόμητη γυναίκα που έχει πέσει 23.000 φορές με αλεξίπτωτο – Βίντεο με το άλμα από το Μπουρτζ Χαλίφα
- Πρώτη συνεδρίαση του νέου Ανώτατου Στρατιωτικού Συμβουλίου
- Κυβερνητικά στελέχη: Δύο συναντήσεις θα έχει ο Κυρ. Μητσοτάκης με τους αγρότες
- ΚΥΣΕΑ: Νέες τοποθέτηση αντιστράτηγων, αντιναυάρχων και αντιπτέραρχων
- Κλειστά τα σχολεία σε Φλώρινα, Αμύνταιο και Πρέσπες λόγω ψύχους και χιονόπτωσης
- Το παλαιότερο δηλητήριο βέλους στον κόσμο εντοπίστηκε σε βλήματα 60.000 ετών στη Νότια Αφρική
- Κράτη περιμένουν παρεμβάσεις των BRICS μετά τα όσα συμβαίνουν με τις ΗΠΑ
- Σ.Φάμελλος: Επικίνδυνη η ανευθυνότητα της κυβέρνησης στα θέματα εξωτερικής πολιτικής και Διεθνούς Δικαίου
- ΥΠΕΞ Κούβας σε ΗΠΑ: Έχουμε δικαίωμα να εισάγουμε καύσιμα από οποιαδήποτε χώρα που επιθυμεί να τα εξάγει









