Ο απεσταλμένος του πάπα Φραγκίσκου στην Ουκρανία καρδινάλιος Κόνραντ Κραγιέφσκι διέτρεξε σήμερα σοβαρό κίνδυνο, όταν μετέβη με πούλμαν στην περιοχή της Ζαπορίζια για διανομή ανθρωπιστικής βοήθειας μαζί με έναν καθολικό και έναν προτεστάντη επισκόπους.
Ξαφνικά, στο σημείο στο οποίο βρίσκονταν, άγνωστοι άρχισαν να πυροβολούν από δύο διαφορετικές κατευθύνσεις.
Ο καρδινάλιος και οι άλλοι δύο κληρικοί, όπως μεταδίδουν τα ιταλικά μέσα ενημέρωσης, κατάφεραν να απομακρυνθούν και είναι καλά στην υγεία τους.
“Ήταν η πρώτη φορά στην ζωή μου που δεν ήξερα προς τα πού να τρέξω για να σωθώ”, είπε στους δημοσιογράφους ο απεσταλμένος του ποντίφικα.
amna/ scr
ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ
ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ
ΠΑΡΑΞΕΝΑ
LATEST
- Ραγδαίες εξελίξεις για την ΑΟΖ: Τι αποφάσισαν Ελλάδα και Λιβύη
- Εκτίμηση «βόμβα»: Ο ΟΗΕ θα μπορούσε να εξουσιοδοτήσει «στρατιωτική δράση» για την Γάζα;
- ΟΠΕΚΕΠΕ: Έως 22 Σεπτεμβρίου παρατείνεται η προθεσμία για τις αιτήσεις μεταβίβασης δικαιωμάτων
- Πούτιν και Μόντι συζήτησαν για την Ουκρανία
- Ψηφιακή πλατφόρμα για τις… φοροελαφρύνσεις της ΔΕΘ ανακοίνωσε ο Πιερρακάκης
- Σπάνια πλάνα με τον Πούτιν να χειρίζεται πιστόλι, video
- Ο Ν. Δένδιας θα συναντηθεί την Πέμπτη με τον υπουργό Άμυνας της Κροατίας
- «Η Τεχνητή Νοημοσύνη μπορεί να αυξήσει την αξία του παγκόσμιου εμπορίου κατά σχεδόν 40% έως το 2040»
- «Μέλος του ISIS» δήλωνε ο 32χρονος αλλοδαπός που επιτέθηκε σε γυναίκες και συνδέεται με εμπρησμούς
- Ισραήλ κατά Ε.Ε.: Αν βάλετε κυρώσεις θα «απαντήσουμε κατάλληλα»