Οι γονείς των μαθητών ζητούν την παραδειγματική του τιμωρία.
Ο καταδικασμένος καθηγητής είχε ήδη τεθεί σε αργία από τα καθήκοντά του από τον Σεπτέμβριο του 2018, όταν οι πρώτες καταγγελίες προκάλεσαν σάλο. Πριν από λίγες μέρες, μετά από μια μαραθώνια διαδικασία ο εκπαιδευτικός από τη Λέσβο καταδικάστηκε σε 28 μήνες φυλάκιση με αναστολή.
Νωρίτερα, η Εισαγγελέας της έδρας είχε προτείνει την απαλλαγή του κατηγορούμενου, κάτι που τελικά δεν έγινε δεκτό. Οι γονείς των παιδιών όμως, δεν αφήνουν την υπόθεση.
Όπως έγινε γνωστό, η Εισαγγελέας Εφετών Βορείου Αιγαίου φαίνεται να μελέτησε ενδελεχώς την υπόθεση και άσκησε έφεση στην απόφαση του Τριμελούς Πλημμελειοδικείου Μυτιλήνης, το οποίο τον έκρινε ένοχο για εννέα περιπτώσεις παρενόχλησης και αθώο για άλλες εννέα επιβάλλοντας του ποινή φυλάκισης 28 μηνών με αναστολή.
Στην περίφημη «θεματική εβδομάδα» του σχολείου κατηγορείται ότι αυνανίστηκε με το χέρι μέσα στο παντελόνι του.
photo eurokinissi
ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ
ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ
ΠΑΡΑΞΕΝΑ
LATEST
- Η Ρωσία κάλεσε τους πρεσβευτές Ηνωμένου Βασιλείου και Γαλλίας για να διαμαρτυρηθεί μετά την επίθεση με πυραύλους Storm Shadow
- Ο Ζελένσκι δήλωσε ότι η χαλάρωση των κυρώσεων για το ρωσικό πετρέλαιο δεν συμβάλλει στην ειρήνη
- Άνοιξε η εφαρμογή υποβολής δηλώσεων φορολογίας εισοδήματος νομικών προσώπων
- «Ανέβασαν» σε ένα «Matrix» τον εγκέφαλο μιας μύγας: «Ακολουθούν οι άνθρωποι» – Vid
- Παπανδρέου για Ιράν: Μια διεθνής τάξη που υποχωρεί μπροστά στους ισχυρούς, δεν συνιστά τάξη
- Ερευνητές ζητούν αυστηρότερους κανόνες για παιδικά παιχνίδια με A.I. – Τι έδειξε έρευνα
- Τον μεγαλύτερο μέχρι σήμερα αριθμό αμερικανικών επιθέσεων προαναγγέλλει Υπ. Πολέμου των ΗΠΑ
- «Παγωμάρα» στην Ε.Ε. μετά την άρση των αμερικανικών κυρώσεων στο ρωσικό πετρέλαιο
- Αίγιο: Φωτιά στην περιοχή Αρραβωνίτσα
- Κούβα: Ξεκινήσαμε συνομιλίες με τις ΗΠΑ









