πρέπει να υπάρχουν σταθερές συμφωνίες που θα υπογράψουν οι ηγέτες της Ρωσίας και της Ουκρανίας, δήλωσε ο εκπρόσωπος του Κρεμλίνου Ντμίτρι Πεσκόφ.
«Όσο για τις συνομιλίες Πούτιν-Ζελένσκι, τίποτα δεν έχει αλλάξει εδώ. Κανείς δεν χρειάζεται μια συνάντηση για χάρη μιας συνάντησης», επεσήμανε ο Πεσκόφ σε συνέντευξή του στην εφημερίδα Izvestia την Τρίτη.
Για να συναντηθούν ο Πούτιν και ο Ζελένσκι ή «για να είναι στην ημερήσια διάταξη η ίδια η ιδέα μιας τέτοιας συνάντησης, πρέπει να γίνει πολλή δουλειά και τα θεμέλια για εκείνες τις συμφωνίες που μπορούν να επισημοποιηθούν στο υψηλότερο επίπεδο», είπε.
«Δεν υπάρχει καμία συζήτηση για αυτό αυτή τη στιγμή», διευκρίνισε ο εκπρόσωπος του Κρεμλίνου, αναφερόμενος στη συνάντηση των προέδρων της Ρωσίας και της Ουκρανίας.
(scr)
ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ
ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ
ΠΑΡΑΞΕΝΑ
LATEST
- Μ. Ανατολή: Τα ΗΑΕ λένε πως επιφυλάσσονται του δικαιώματος να αμυνθούν
- Άφωνοι οι θαυμαστές της Τζέιν Σέιμουρ με την σιλουέτα της στα 75 – Το Pilates την κρατάει σε φόρμα, vid
- Θ. Τσιάνος: Το μέλλον των μεταφορών είναι ήδη εδώ και απαιτεί περισσότερη επιστήμη από ποτέ
- Στο στόχαστρο της CIA ο Tucker Carlson: Τι εξομολογήθηκε on camera – Vid
- Drone έψαχνε αγνοούμενο αλλά βρήκε…αρκούδα που μόλις ξύπνησε από χειμερία νάρκη! vid
- Άρχισαν οι εμπορικές συνομιλίες ΗΠΑ-Κίνας στο Παρίσι
- Υπερταμείο: Ανοίγει ο δρόμος για τα σιδηροδρομικά έργα ΣΚΑ-Οινόη και Μουριές-Προμαχώνας
- Τραμπ σε Ζελένσκι: «Είσαι ο τελευταίος άνθρωπος από τον οποίο θα χρειαστώ βοήθεια»
- Πώς φέρονται στους τροχονόμους στην Κίνα εν μέσω βροχής; Δείτε στο βίντεο
- Ιράν: Δεν στοχοποιούμε αμάχους









