πρέπει να υπάρχουν σταθερές συμφωνίες που θα υπογράψουν οι ηγέτες της Ρωσίας και της Ουκρανίας, δήλωσε ο εκπρόσωπος του Κρεμλίνου Ντμίτρι Πεσκόφ.
«Όσο για τις συνομιλίες Πούτιν-Ζελένσκι, τίποτα δεν έχει αλλάξει εδώ. Κανείς δεν χρειάζεται μια συνάντηση για χάρη μιας συνάντησης», επεσήμανε ο Πεσκόφ σε συνέντευξή του στην εφημερίδα Izvestia την Τρίτη.
Για να συναντηθούν ο Πούτιν και ο Ζελένσκι ή «για να είναι στην ημερήσια διάταξη η ίδια η ιδέα μιας τέτοιας συνάντησης, πρέπει να γίνει πολλή δουλειά και τα θεμέλια για εκείνες τις συμφωνίες που μπορούν να επισημοποιηθούν στο υψηλότερο επίπεδο», είπε.
«Δεν υπάρχει καμία συζήτηση για αυτό αυτή τη στιγμή», διευκρίνισε ο εκπρόσωπος του Κρεμλίνου, αναφερόμενος στη συνάντηση των προέδρων της Ρωσίας και της Ουκρανίας.
(scr)
ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ
ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ
ΠΑΡΑΞΕΝΑ
LATEST
- Μηδενική αύξηση των δημοτικών τελών για το 2026 στον Δήμο Θεσσαλονίκης
- Ρωσικές δυνάμεις αναφέρουν πως διατηρούν υπό πλήρη έλεγχό την πόλη Κουπιάνσκ
- Δεν μπορεί να αγνοούνται αυτές οι φωνές στην Ευρώπη και να ακούγονται μόνο όσες θέλουν πόλεμο
- Στα “λευκά” η Νέα Υόρκη λίγο πριν τα Χριστούγεννα – Σπάνιες εικόνες με το Central Park καλυμμένο με χιόνι
- Εμπορικός Σύλλογος Αθηνών: Το τέλος των τριών ευρώ, δεν σταματά τη λαίλαπα των ασιατικών πλατφορμών
- “Stranger Things”: Τα πιο σκοτεινά μυστικά του Χόκινς στο νέο τρέιλερ- “Τίποτα δεν έχει τελειώσει”
- Τρίνινταντ και Τομπάγκο: Άδεια στις ένοπλες δυνάμεις των ΗΠΑ να χρησιμοποιούν τα αεροδρόμια της χώρας
- Ρεκόρ βροχοπτώσεων «ζωντάνεψε» μια εξαφανισμένη λίμνη στην Κοιλάδα του Θανάτου – Δείτε εικόνα
- Νέα δημοσκόπηση: Διατηρεί σταθερά την διαφορά από το δεύτερο κόμμα η ΝΔ
- ΗΠΑ: Απετράπη βομβιστική επίθεση με προγραμματισμένη αφετηρία την παραμονή Πρωτοχρονιάς









