Ειδικότερα, σύμφωνα με την Αστυνομία, ο κατηγορούμενος κατήγγειλε ψευδώς την περασμένη Τετάρτη ότι μεταφέροντας με υπηρεσιακό αυτοκίνητο το χρηματικό ποσό των 20.000 ευρώ, έπεσε θύμα ληστείας, από δυο άγνωστους δράστες, οι οποίοι επιβαίνοντες σε δίκυκλη μοτοσυκλέτα, φορώντας κράνη, με την χρήση όπλου και την απειλή χρήσης βίας, του αφαίρεσαν τα χρήματα.
Στο πλαίσιο της έρευνας που έκαναν οι αστυνομικοί του τμήματος Ασφαλείας Αιγιαλείας, συγκέντρωσαν στοιχεία για την υπόθεση. Στη συνέχεια, σύμφωνα με την Αστυνομία, ο κατηγορούμενος ομολόγησε ότι σκηνοθέτησε τη ληστεία σε βάρος του, προκειμένου να δικαιολογήσει την υπεξαίρεση του χρηματικού ποσού.
Κατόπιν, ο κατηγορούμενος υπέδειξε στους αστυνομικούς αγροτεμάχιο σε περιοχή της Αιγιαλείας, όπου είχε αφήσει το χρηματικό ποσό των 19.880 ευρώ, το οποίο βρέθηκε και αποδόθηκε στην υπεύθυνη του υποκαταστήματος ΕΛΤΑ.
Σε βάρος του συλληφθέντα σχηματίσθηκε δικογραφία για υπεξαίρεση, ψευδή καταγγελία, ψευδή κατάθεση και απιστία.
Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ, intime
ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ
ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ
ΠΑΡΑΞΕΝΑ
LATEST
- Μικρές βελτιώσεις στην καθημερινότητα συνδέονται με μεγαλύτερη διάρκεια ζωής
- Κένεντι σε Αμερικανούς: «Φάτε πραγματικό φαγητό» – Video
- Κίνα: Κατάρτιση του πιο ολοκληρωμένου χάρτη γενετικής παγκοσμίως για την καλλιέργεια βαμβακιού
- Ιράν: Ο γιος του τελευταίου σάχη συναντήθηκε με τον ειδικό απεσταλμένο του Τραμπ
- Παραλίγο…ατύχημα για τον Λάρι τον γάτο! Η viral στιγμή με τον φωτογράφο του Πολωνού προέδρου, vid
- Αίθριος ο καιρός σήμερα με άνοδο της θερμοκρασίας – Ομίχλες και παγετός το πρωί
- Κόστα Ρίκα: Θα δολοφονούσαν με πληρωμένο εκτελεστή τον πρόεδρο της χώρας
- Κ. Κυρανάκης: Νέες υποδομές, τρένα και σταθμοί το τρίπτυχο στον σιδηρόδρομο
- Σε ιστορικό υψηλό τα διεθνή αποθέματα της Ρωσίας
- ΜΚΟ με έδρα τις ΗΠΑ κάνει λόγο για πάνω από 2,5χιλ. νεκρούς στο Ιράν
Κύρια Θέματα









