Οι εργαζόμενοι της ΤΡΑΙΝΟΣΕ διαμαρτύρονται για τις επιθέσεις που δέχονται από επιβάτες, τονίζοντας ότι κινδυνεύει η σωματική τους ακεραιότητα.
Στη ανακοίνωση τους, αναφέρουν:
“Η προκήρυξη της παραπάνω απεργιακής κινητοποίησης αποτελεί το έσχατο μέσο στο οποίο καταφεύγουμε για την προστασία της υγείας, της σωματικής ακεραιότητας και της αξιοπρέπειας όλων των εργαζόμενων στις αμαξοστοιχίες στους σταθμούς και στα λεωφορεία της HELLENIC TRAIN.
Οι εργαζόμενοι στις αμαξοστοιχίες, στους σταθμούς και στα λεωφορεία , συνεχίζουν να υφίστανται κατά τη διάρκεια της εργασίας τους επιθέσεις από επιβάτες, παραβατικούς ή και απλά εξαγριωμένους και να αντιμετωπίζουν κινδύνους για τη σωματική ακεραιότητά τους και την υγεία τους. Μόνο τον Αύγουστο είχαμε τρεις επιθέσεις με βιαιοπραγίες και πολυάριθμες λεκτικές επιθέσεις με απειλές, εναντίον εργαζομένων στις αμαξοστοιχίες και στους σταθμούς.
Η κατάσταση αυτή δεν είναι ανεκτή. Διαμαρτυρόμαστε έντονα για την ως άνω επικίνδυνη κατάσταση και καλούμε όλους τους υπεύθυνους να λάβουν άμεσα μέτρα για την προστασία των εργαζομένων”.
(ΦΩΤΟ:pexels)
ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ
ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ
ΠΑΡΑΞΕΝΑ
LATEST
- Ρόδος: Αγνοείται ηλικιωμένος που είχε πάει για ψάρεμα
- Οι Φρουροί της Επανάστασης ορκίζονται ότι θα σκοτώσουν τον πρωθυπουργό του Ισραήλ Νετανιάχου
- Σαν σήμερα 15 Μαρτίου: Ποια τα σημαντικότερα γεγονότα της ημέρας
- Οι 4 μειώσεις φόρων που θα φανούν στα εκκαθαριστικά ΕΝΦΙΑ και Εφορίας
- Μιλάμε για ροκά όχι αστεία: Δεν θα πιστεύετε στα…αυτιά σας! ΒΙΝΤΕΟ
- Η δημοτικότητα του Μέσι στα…τάρταρα: Παιδιά στο Ιράν καίνε φανέλες του μετά τη συνάντηση με Τραμπ! vid
- Ποιοι γιορτάζουν σήμερα 15 Μαρτίου
- Σύμβουλος Πούτιν: «Θα πρέπει να φέρουν τον “μεσσία” τους εάν…»
- Ανήσυχο το κλίμα σε πολλά κράτη – Τι επιλογές ενδέχεται να δοθούν;
- Το Ιράν καλεί τις γειτονικές του χώρες να εκδιώξουν τις αμερικανικές δυνάμεις









