Υπάρχουν πολλά φαγητά τα οποία είναι μεν απολαυστικά αλλά αφήνουν μια έντονη μυρωδιά στην κουζίνα και πιο συγκεκριμένα στο φούρνο που έχουν ψηθεί.
Υπάρχουν διάφορα χημικά προϊόντα με τα οποία μπορείτε να εξαφανίσετε τις μυρωδιές αλλά μπορείτε να το κάνετε επίσης και με φυσικές, απλές λύσεις. Ένα υλικό που υπάρχει στην κουζίνα να σας βοηθήσει να κάνετε την κουζίνα σας να μη μυρίζει έντονα.
Η λύση βρίσκεται στη φλούδα από το πορτοκάλι. Η φλούδα του πορτοκαλιού είναι από τις λίγες φλούδες που δεν τρώγονται ωμές. Τι θα συμβεί αν βάλετε μερικές φλούδες πορτοκαλιού μέσα στον φούρνο σας; Ολόκληρος ο φούρνος θα μοσχομυρίσει και κάθε δυσάρεστη μυρωδιά θα εξαφανιστεί μέσα σε λίγα λεπτά. Αυτό το τρικ είναι υπέροχο ειδικά για εκείνες τις ημέρες που μαγειρεύετε κάποιο φαγητό με ιδιαίτερα έντονη μυρωδιά.
Αφού μαγειρέψετε το φαγητό σας και το βγάλετε από τον φούρνο, ρυθμίστε τον φούρνο σας στους 180 βαθμούς. Στη συνέχεια τοποθετήστε μέσα στον φούρνο μερικές φλούδες πορτοκαλιού πάνω σε ένα ταψάκι. Αφήστε τις φλούδες μέσα στον φούρνο για 15-30 λεπτά και ο φούρνος σας αλλά και ολόκληρη η κουζίνα θα μοσχομυρίσουν.
baby/ pexels
ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ
ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ
ΠΑΡΑΞΕΝΑ
LATEST
- Την αποφυλάκιση του Σαρκοζί αποφάσισε το Εφετείο Παρισιού
- Εντοπισμός δεκάδων αλλοδαπών νότια της Γαύδου
- Σημαντική επίσκεψη-«αστραπή» του διευθυντή του FBI στην Κίνα
- Σε πανευρωπαϊκά μνημόνια καλεί τα υπερχρεωμένα κράτη της Ε.Ε. το ΔΝΤ: «Πάρτε μέτρα»
- Γαλλία-Προϋπολογισμός λιτότητας: Θα αποφευχθεί νέα πολιτική κρίση;
- ΕΕΤΤ-Νέα ψηφιακή εφαρμογή: Κόμβος επικοινωνίας για αντι-ανταγωνιστικές πρακτικές
- Συγκινητικό ΒΙΝΤΕΟ: Η στιγμή που ο Πούτιν τηλεφωνεί σε υπερήλικη Ρωσίδα συνθέτρια
- Βεντέτα: Προσωρινά κρατούμενοι οι συγγενείς του 39χρονου θύματος από το μακελειό στα Βορίζια
- Η Συρία απέτρεψε συνωμοσίες του Ισλαμικού Κράτους κατά της ζωής του προέδρου Σαρά
- Ξεκινά η κωδικοποίηση του εταιρικού δικαίου – Σε ένα ενιαίο κείμενο όλοι οι κανόνες για τις διάφορες μορφές εταιριών
ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ
Κάθε μέρα μαζί
ΕΦΑΡΜΟΓΗ
ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ
ΠΛΗΘΩΡΙΣΜΟΣ
ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ
ΔΟΣΕΙΣ
ΚΑΙΡΟΣ
Συντάξεις
ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ
ΣΧΟΛΕΙΑ









