ΤΙΜΩΡΟΥΝ τους ανυπάκουους: Απόφαση ΟΝΕΙΔΟΣ στην Αυστραλία για τα ΕΜΒΟΛΙΑ, vid

Ο δυτικός κόσμος γίνεται χειρότερος και από τον χειρότερο εφιάλτη

Περίπου 900 εργαζόμενοι στα σχολεία του Κουίνσλαντ της Αυστραλία, αλλά και άλλοι σε άλλα σημεία της χώρας, θα λάβουν λιγότερες αμοιβές τους ως πειθαρχικό μέτρο επειδή δεν έλαβαν τα «εμβόλια» κατά του Covid. Το Υπουργείο Παιδείας τους ανακοίνωσε ότι οι ανεμβολίαστοι εκπαιδευτικοί θα λάβουν μειωμένο μισθό τους για 18 εβδομάδες.

Είναι επιπλέον φανερό: ΤΙΜΩΡΟΥΝ ΤΟΥΣ ΑΝΥΠΑΚΟΥΟΥΣ ΩΣ ΠΡΟΒΑ ΓΙΑ ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ ΠΟΥ ΤΥΧΟΝ ΓΙΝΟΥΝ ΣΤΟ ΜΕΛΛΟΝ.

Το εκεί υπουργείο Εξωτερικών επιβεβαίωσε ότι οι δάσκαλοι, οι βοηθοί καθηγητών, το διοικητικό προσωπικό, οι καθαρίστριες και οι σχολικοί υπάλληλοι θα τιμωρηθούν για μη συμμόρφωση.

Το τμήμα ισχυρίζεται ότι οι ποινές είναι «εξατομικευμένες» με βάση τις «περιστάσεις» του εργαζομένου. Αναφέρουν ότι οι εργαζόμενοι στα σχολεία «δεν συμμορφώθηκαν με την νόμιμη οδηγία του εργοδότη τους που επιβάλλει την οδηγία του Διευθυντή Υγείας να εμβολιαστούν κατά του COVID-19».

Ισχυρίζεται επίσης ότι η μείωση της αμοιβής των εργαζομένων είναι «δεν είναι ασυνήθιστος» τρόπος τιμωρίας των σχολικών υπαλλήλων για πειθαρχικά παραπτώματα.

πηοτο ιντιμε

ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ

ΠΑΡΑΞΕΝΑ

Κύρια Θέματα

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ

Κάθε μέρα μαζί