Δεν είναι θεωρία ΣΥΝΩΜΟΣΙΑΣ!!! Με ΟΠΛΑ και ΕΞΟΥΣΙΕΣ βγαίνει στους δρόμους η “ΚΛΙΜΑΤΙΚΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ”

Οι αστυνομικοί του Καναδά για το κλίμα θα έχουν τεράστιο οπλοστάσιο και θαλάμους ανάκρισης!

Πιο συγκεκριμένα, το Υπουργείο Περιβάλλοντος και Κλιματικής Αλλαγής (τι σύμπτωση έχουμε κι εμείς παρόμοιο Υπουργείο!!!) του Καναδά κατασκευάζει μια εγκατάσταση στο Γουίνιπεγκ που, εκτός από βιο-εργαστήρια και γραφεία, θα περιλαμβάνει έναν τεράστιο χώρο αποθήκευσης όπλων, καθώς και πολλαπλούς θαλάμους ανάκρισης.

Το ECCC προσλαμβάνει επί του παρόντος «αξιωματικούς επιβολής» που θα μπορούν να ενεργούν με την αντίστοιχη εξουσία της πραγματικής αστυνομίας, συμπεριλαμβανομένης της οπλοφορίας, της εισόδου στην ιδιοκτησία χωρίς ένταλμα και της κράτηση ατόμων με χειροπέδες.

Όπως μεταδίδει το Russia Today, θα οδηγήσουν άτομα σε ανακριτικές θαλάμους για να ομολογήσουν τις αμαρτωλές ενέργειές τους που φέρεται ότι δημιούργησαν ολοένα και ελαφρώς υψηλότερες θερμοκρασίες.

ΑΠΟΛΥΤΗ ΔΥΣΤΟΠΙΑ ΣΩΣΤΑ;

Αυτό το σώμα αναμένεται να αξιοποιηθεί, όπως και στη Γαλλία, κατά τη διάρκεια αυτού του χειμώνα της ενεργειακής κρίσης, αλλά και όταν θα αρχίσουν να επιβάλλονται τα πρώτα γενικευμένα “ΚΛΙΜΑΤΙΚΑ LOCKDOWNS”!

Όποιος κρίνεται ότι…καταναλώνει περισσότερη ενέργεια από εκείνη που έχει ορίσει το κράτος θα μπουσουριάζεται με συνοπτικές διαδικασίες στους ειδικούς “θαλάμους ανάκρισης”.

(φωτο:pixabay)

ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ

LATEST

Κύρια Θέματα

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ

Κάθε μέρα μαζί