«Ο πόλεμος της Ουκρανίας είναι ένας πόλεμος αντιπροσώπων. Αυτός είναι ένας πόλεμος μεταξύ Ρωσίας και Ηνωμένων Πολιτειών»!!!
Ο Ελληνοαμερικανός συγγραφέας Τζον Κρις Κυριακού πιστεύει ότι η Ουάσιγκτον βρίσκεται σε πόλεμο με την Μόσχα, ΑΛΛΑ την ίδια στιγμή οι Ηνωμένες Πολιτείες δεν είναι σε θέση να χάσουν ανθρώπους.
Επομένως δημιουργείται ένα σόου, το οποίο οδηγεί στην καταστροφή του δυτικού κόσμου για να επέλθει χούντα και Μεγάλη Επανεκκίνηση. Πέραν τούτου, ο Ελληνοαμερικανός ΕΞΗΓΕΙ για ποιόν άλλον λόγο οι Αμερικανοί δίνουν χρήματα στην Ουκρανία.
Σημειώνεται πως ο Τζον Κυριακού είναι ο Ελληνοαμερικανός πρώην πράκτορας της CIA που έγινε γνωστός σε όλη την Αμερική όταν κατήγγειλε δημοσίως τις αμερικανικές μυστικές υπηρεσίες για βασανιστήρια -με την μέθοδο του εικονικού πνιγμού- υπόπτων για τρομοκρατία στις φυλακές του Γκουαντάναμο. Έτσι, κατάφερε να γίνει ο μοναδικός πράκτορας που φυλακίστηκε γιατί κατήγγειλε τις ανακριτικές πρακτικές της υπηρεσίας του μετατρέποντας τον εαυτό του από διώκτη σε διωκόμενο. Το 2013 καταδικάστηκε σε κάθειρξη τριάντα μηνών για παράβαση του νόμου περί προστασίας των δεδομένων. Έπειτα από δύο χρόνια στη φυλακή ζει εδώ και αρκετό καιρό ξανά με την οικογένειά του.
Μεταξύ άλλων αναφέρει:
«Εδώ στις Ηνωμένες Πολιτείες λένε οι Ρώσοι έχουν βαλτώσει οι Ρώσοι προχωρούν πιο αργά από όσο περίμενε κανείς, είναι επειδή οι Ουκρανοί πολεμούν τόσο σκληρά.
Ο λόγος είναι ότι η στρατηγική είναι διαφορετική, οι Ρώσοι είπαν από την αρχή ότι ήθελαν να αποφύγουν τις απώλειες αμάχων.
Ο στόχος τους δεν ήταν να καταστρέψουν την υποδομή της Ουκρανίας, στόχος τους ήταν να μην επιτεθούν σε πολιτικούς στόχους.
Μετά την 9/11 οι ΗΠΑ μετατράπηκαν σε μια ” πολεμοχαρή” οικονομία πλήρους απασχόλησης, όπου σχεδόν πάντα πρέπει να είναι σε πόλεμο. Διαφορετικά η οικονομία μας θα πέσει σε ύφεση.
Έτσι, όταν βλέπουμε αυτά τα τεράστια χρηματικά ποσά να πηγαίνουν στην Ουκρανία 40 δισεκατομμύρια δολάρια, 13 δισεκατομμύρια δολάρια, δεν είναι ότι απλώς γράφουμε την επιταγή και δίνουμε δωρεάν χρήμα στην Ουκρανία. Σχεδόν τίποτα από αυτά τα χρήματα πηγαίνει στην Ουκρανία! Που πάνε; Σε εργολάβους άμυνας των ΗΠΑ»!
Δείτε το βίντεο:
ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ
ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ
ΠΑΡΑΞΕΝΑ
LATEST
- Συγκλονιστικά βίντεο: Ανεμοστρόβιλοι σάρωσαν το Μίσιγκαν – 4 νεκροί και τραυματίες
- Η Χεζμπολάχ αναφέρει πως μαχητές της απέτρεψαν την ανάπτυξη ισραηλινών στρατιωτών
- Ευλογιά αιγοπροβάτων: Παραμένουν σε ισχύ τα δρακόντεια υγειονομικά μέτρα
- Ν. Ανδρουλάκης: Η ειρήνευση μπορεί να επιτευχθεί μόνο μέσα από τη διπλωματία
- Εργαζόμενος έπεσε από ύψος στο Ηράκλειο: Μεταφέρθηκε στο Βενιζέλειο Νοσοκομείο
- Αίσια έκβαση για το μέλλον του θερινού κινηματογράφου «Απόλλων» στη Θεσσαλονίκη
- Νίκος Χαρδαλιάς: «Κάθε αντιπλημμυρικό έργο αποτελεί έμπρακτη απάντηση στις προκλήσεις της εποχής»
- Εντοπίστηκε σορός άνδρα κοντά στο λιμάνι της Κορίνθου
- Τούρκος Υπουργός για Αιγαίο: Η Τουρκία δεν θα αποδεχθεί μονομερείς κινήσεις
- Σοκ στην Τρίπολη: 45χρονη αστυνομικός σκοτώθηκε από πυροβολισμό μέσα στο σπίτι









