Για σοβαρή επιδείνωση του καιρού το επόμενο 48ωρο προειδοποιεί ο γνωστός μετεωρολόγος, Σάκης Αρναούτογλου.
Επισημαίνει ότι υπάρχει κίνδυνος «και από τους ανέμους που συνήθως συνοδεύουν τις καταιγίδες, ενώ δεν αποκλείεται οι συνθήκες να είναι ευνοϊκές ακόμα και για το σχηματισμό σιφώνων (ανεμοστρόβιλων – υδροστρόβιλων)».
Δείτε την ανάρτηση του Σάκη Αρναούτογλου:
«Σοβαρή η επικείμενη επιδείνωση του καιρού το επόμενο 48ωρο!
Έκκληση στους Δήμους της χώρας τα επόμενα δύο 24ωρα για έλεγχο και προληπτικό καθαρισμό ρεμάτων,φρεατίων αλλά και για παρεμβάσεις στην κοίτη ποταμών για την αντιμετώπιση κινδύνων απέναντι σε πλημμυρικά φαινόμενα που ενδεχομένως να προκύψουν απο τις εν δυνάμει επικίνδυνες βροχές και καταιγίδες που θέλουν και τα τελευταία προγνωστικά στοιχεία να εκδηλώνονται κυρίως το επόμενο 48ωρο σε πολλές περιοχές της Ελλάδας!
Με αυτά τα δεδομένα, πέρα από τα αιφνίδια πλημμυρικά φαινόμενα, κίνδυνος υπάρχει και από τους ανέμους που συνήθως συνοδεύουν τις καταιγίδες, ενώ δεν αποκλείεται οι συνθήκες να είναι ευνοϊκές ακόμα και για το σχηματισμό σιφώνων (ανεμοστρόβιλων – υδροστρόβιλων!
Σε κάθε περίπτωση και για καλό και για κακό, κατά την ταπεινή μου άποψη θεωρώ πως είναι αναγκαία η επαγρύπνυση αλλά και η λήψη στοιχειωδών μέτρων προφύλαξης!»
(φωτο:pexels)
ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ
ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ
ΠΑΡΑΞΕΝΑ
LATEST
- Πόλεμος στη Μ. Ανατολή: Κανονικά τα άτυπα συμβούλια της Ε.Ε. στην Κύπρο
- Νέο κύμα βομβαρδισμών στην Τεχεράνη
- Το ερώτημα που έθεσε ο Ντμιτρίεφ μετά τα λόγια του Τραμπ για το ΝΑΤΟ
- Σούπερ μάρκετ στον Καναδά ξεμπροστιάζει σε μόνιτορ τους κλέφτες…μαζί με τα προϊόντα που έκλεψαν! vid
- Υπ. Αγροτικής Ανάπτυξης για κύμα ακρίβειας: Στο τραπέζι πλαφόν ή ενισχύσεις για τα λιπάσματα
- Νεαρός στις ΗΠΑ έκανε μια σύντομη στάση πριν τη δουλειά και δεν φανταζόταν αυτό που θα ακολουθούσε
- Στενό Ορμούζ: Θα στείλει και η Ε.Ε. ναυτικές δυνάμεις; Σήμερα οι αποφάσεις
- Ο Ιταλός παλαιστής που έγινε viral γιατί μάχεται πετώντας…πίτσες στους αντιπάλους του! ΒΙΝΤΕΟ
- Ένας νεκρός από πτώση πυραύλου στο Αμπού Ντάμπι – Επαναλειτουργεί σταδιακά το αεροδρόμιο του Ντουμπάι
- Κίνα για Τραμπ και Ιράν: «Παραμένουμε σε επαφή με τις ΗΠΑ»









