Στους δρόμους στα Ιωάννινα βρέθηκαν από την πρώτη στιγμή άνδρες της Τροχαίας για την αποφυγή προβλημάτων με τους πεζούς. Μέχρι στιγμής δεν έχουν αναφερθεί σοβαρά προβλήματα εξαιτίας της απότομης αλλαγής του καιρού, εκτός από κάποιες πτώσεις μεγάλων κλαδιών και πλημμυρικά φαινόμενα.
Ωστόσο, σε απόγνωση βρίσκονται όσοι διατηρούν μαγαζιά επί της ΚΑ Φεβρουαρίου, μία από τις πιο κεντρικές οδούς της πόλης των Ιωαννίνων, καθώς μετά τη σημερινή ισχυρή βροχόπτωση είδαν τον δρόμο να μετατρέπεται σε ποτάμι και τα νερά να φτάνουν ως τα σκαλοπάτια των καταστημάτων. Οι ίδιοι έδωσαν μάχη για να τα σταματήσουν.
Όπως κατήγγειλαν στο epirus-tv-news.gr επαγγελματίες δεν είναι η πρώτη φορά που συμβαίνει κάτι τέτοιο αφού κάθε φορά που βρέχει παρατηρείται το ίδιο φαινόμενο καθώς στους πλαϊνούς δρόμους δεν υπάρχουν επαρκή φρεάτια για να απορροφήσουν τον όγκο του νερού.
(epirustvnews – φωτο:pexels)
ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ
ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ
ΠΑΡΑΞΕΝΑ
LATEST
- Συγκλονιστικό ΒΙΝΤΕΟ: Οδηγός λεωφορείου σώζει τη ζωή 2χρονου κοριτσιού
- Η Ρωσία διαψεύδει δημοσίευμα των FT για το ουκρανικό
- Αρχή για το Ξέπλυμα: Νέες αποκαλύψεις για τον αρχισυνδικαλιστή
- Και η Γερμανία απορρίπτει το κάλεσμα Τραμπ για τα Στενά του Ορμούζ
- Θα εμπλακεί η Ελλάδα στον πόλεμο της Μ. Ανατολής; Τι απαντά η κυβέρνηση
- Νέο «χειρόφρενο» διαρκείας από τους οδηγούς ταξί – Δείτε από πότε
- Η απόφαση ήταν άμεση: H viral αντίδραση κάβουρα μπροστά σε ένα ψεύτικο “πολυτελές” καβούκι (Vid)
- Το Ιράν δηλώνει ότι οποιοδήποτε τέλος στον πόλεμο θα πρέπει να είναι οριστικό
- Πώς πλαστικά μπουκάλια… μετατρέπονται σε φάρμακο για τη νόσο του Πάρκινσον
- Π. Μαρινάκης: Με την κύρωση των ενεργειακών συμφωνιών κάνουμε αποφασιστικό βήμα για την ενίσχυση της ενεργειακής μας ασφάλειας









