Στους δρόμους στα Ιωάννινα βρέθηκαν από την πρώτη στιγμή άνδρες της Τροχαίας για την αποφυγή προβλημάτων με τους πεζούς. Μέχρι στιγμής δεν έχουν αναφερθεί σοβαρά προβλήματα εξαιτίας της απότομης αλλαγής του καιρού, εκτός από κάποιες πτώσεις μεγάλων κλαδιών και πλημμυρικά φαινόμενα.
Ωστόσο, σε απόγνωση βρίσκονται όσοι διατηρούν μαγαζιά επί της ΚΑ Φεβρουαρίου, μία από τις πιο κεντρικές οδούς της πόλης των Ιωαννίνων, καθώς μετά τη σημερινή ισχυρή βροχόπτωση είδαν τον δρόμο να μετατρέπεται σε ποτάμι και τα νερά να φτάνουν ως τα σκαλοπάτια των καταστημάτων. Οι ίδιοι έδωσαν μάχη για να τα σταματήσουν.
Όπως κατήγγειλαν στο epirus-tv-news.gr επαγγελματίες δεν είναι η πρώτη φορά που συμβαίνει κάτι τέτοιο αφού κάθε φορά που βρέχει παρατηρείται το ίδιο φαινόμενο καθώς στους πλαϊνούς δρόμους δεν υπάρχουν επαρκή φρεάτια για να απορροφήσουν τον όγκο του νερού.
(epirustvnews – φωτο:pexels)
ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ
ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ
ΠΑΡΑΞΕΝΑ
LATEST
- Συγκλονιστικοί ισχυρισμοί για την Παγκόσμια Τράπεζα! Γιατί συμβαίνει αυτό;
- «Αν πέσει η Ιερουσαλήμ, θα καεί η Κωνσταντινούπολη», δήλωσε ο Μπαχτσελί
- Ισραήλ: Μη επανδρωμένο αεροσκάφος από την Υεμένη συνετρίβη στον περίβολο ξενοδοχείου στην Εϊλάτ
- Οι Χριστιανοί στη Συρία γιορτάζουν την ημέρα του Σταυρού – Δείτε βίντεο
- «No Escape From Now»: Το ντοκιμαντέρ για τον Όζι Όσμπορν θα κάνει πρεμιέρα τον Οκτώβριο – Δείτε το συγκινητικό τρέιλερ
- Ιταλία: Πρόταση να δοθεί το όνομα του Τζόρτζιο Αρμάνι στο αεροδρόμιο του νησιού Παντελερία
- Άναυδοι οι αρχαιολόγοι: Βρέθηκαν μούμιες στην Ασία 9.500 χρόνια αρχαιότερες από τις αιγυπτιακές
- Δημοσκόπηση: Χαμός με τον αριθμό κομμάτων που μπαίνουν Βουλή! Πόσοι θα ψήφιζαν πιθανό κόμμα Σαμαρά
- «Ο ήλιος ξυπνάει σιγά σιγά»: Η NASA προειδοποιεί ότι η ηλιακή δραστηριότητα θα παραμείνει υψηλή
- ΕΣΕΕ: Το ελληνικό εμπόριο σε νέα «τροχιά» ενόψει τεχνολογικών και γεωπολιτικών εξελίξεων
Κύρια Θέματα

















