Μετά από τεσσερις ημέρες νοσηλείας στη ΜΕΘ του Νοσοκομείου Βόλου, η 18χρονη από τον Αλμυρό που μεταφέρθηκε σε κώμα στο Αχιλλοπούλειο, «έσβησε» πριν λίγα λεπτά, σύμφωνα με πληροφορίες.
Η πολυοργανική ανεπάρκεια, που παρουσίασε από το πρώτο 24ωρο νοσηλείας ήταν μη αναστρέψιμη. Για τους γιατρούς η αιτία που την οδήγησε στην πολυοργανική ανεπάρκεια και στο θάνατο, παραμένει άγνωστη και το μόνο βέβαιο πως δεν οφείλεται σε μηνιγγίτιδα γιατί ο συγκεκριμένος κύκλος εξετάσεων ολοκληρώθηκε χθες.
Σύμφωνα με το gegonota.news, στη σορό θα διενεργηθεί νεκροψία για να διαπιστωθούν τα αίτια θανάτου.
Η 18χρονη από τον Αλμυρό μεταφέρθηκε πριν τέσσερις ημέρες σε κατάσταση καταπληξίας στο Νοσοκομείο του Βόλου, όπως αναφέρει το τοπικό site.
Η καταπληξία είχε ως αποτέλεσμα την ανεπάρκεια πολλαπλών οργανικών συστημάτων και οι γιατροί ακόμα δεν έχουν εντοπίσει την αιτία της κατάρρευσης του οργανισμού της 18χρονης.
Οι γονείς δεν μπορούσαν να πιστέψουν πως ένας υψηλός πυρετός οδήγησε το παιδί τους στην μηχανική υποστήριξη και ζουσαν έξω από την Μονάδα, ενώ συζητούσαν συνέχεια με τους γιατρούς, που τους επέτρεπαν την επαφή με το παιδί.
(Gegonota.news – φωτο:eurokinissi)
ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ
ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ
ΠΑΡΑΞΕΝΑ
LATEST
- Ισραήλ: Οι εκτοπισμένοι Λιβανέζοι δεν θα επιστρέψουν στα σπίτια τους μέχρι να είναι εγγυημένη η ασφάλεια των Ισραηλινών
- Οι ΥΠΕΞ ΗΠΑ και Ιαπωνίας συζήτησαν την κατάσταση στον Κόλπο
- Αμερικανοί αξιωματούχοι: Ορατό το ενδεχόμενο αναβολής του ταξιδιού του Τραμπ στην Κίνα
- Ποινική δίωξη στους τρεις Τούρκους συλληφθέντες για τους πυροβολισμούς στη Ν. Μάκρη
- Συνέντευξη τύπου θα παραχωρήσει σήμερα ο Ντόναλντ Τραμπ
- ΥΠΕΞ Ιράν: Γειτονικά κράτη ενθαρρύνουν τις δολοφονίες Ιρανών
- Ξεκινά η Πιλοτική λειτουργία της Ψηφιακής Τράπεζας Γης
- ΠΟΥ για Ιράν: Έξι νοσοκομεία έχουν εκκενωθεί λόγω του πολέμου
- Μαύρη Θάλασσα: Ο Γεραπετρίτης έθεσε το θέμα της επίθεσης σε ελληνικό πλοίο στην Ε.Ε.
- Η Ισπανία αποκλείει κάθε ενδεχόμενο συμμετοχής της σε στρατιωτική αποστολή στο Στενό του Ορμούζ









