Κατά το παρελθόν, πολλές φορές έχουν παρουσιαστεί υποψήφιοι αγοραστές της ομάδας του Μάντσεστερ, αλλά οι Γκλέιζερ ήταν κάθετα αντίθετοι σε αυτό το ενδεχόμενο, ωστόσο πλέον οι πιέσεις που δέχονται από κάθε κατεύθυνση φαίνεται ότι κάνουν τη διαφορά.
Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του «Athletic», ο άνθρωπος που έχει κάνει το πιο σοβαρό μπάσιμο είναι ο δισεκατομμυριούχος, Σερ Τζιμ Ράτκλιφ, που είναι ο μεγαλομέτοχος της εταιρείας «ineos», αποτελεί γνωστό φίλαθλο της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και παρά το γεγονός αυτό, είχε πραγματοποιήσει πρόσφατα πρόταση αγοράς της Τσέλσι, χωρίς επιτυχία.
«Αν η ομάδα είναι προς πώληση, ο Τζιμ είναι σίγουρα ένας πιθανός αγοραστής», ανέφερε στους «Times» εκπρόσωπος του Τζιμ Ράτκλιφ και συνέχισε: «Αν κάτι τέτοιο ήταν πιθανό, θα ενδιαφερόμασταν να συζητήσουμε μια μακροπρόθεσμη ιδιοκτησία. Τα λεφτά που έχουν ή δεν έχουν ξοδευτεί δεν είναι θέμα. Ο Τζιμ κοιτάζει τι μπορεί να κάνει τώρα και γνωρίζει πόσο σημαντική είναι η ομάδα για την πόλη. Νιώθει ότι τώρα είναι η ώρα για μία επανεκκίνηση».
Ο Ράτκλιφ αποτελεί πάνω από όλα φίλο του ποδοσφαίρου, καθώς από το 2019 έχει το πλειοψηφικό πακέτο των μετοχών της Νις.
Την ίδια ώρα και πριν ακόμα προκύψει το όνομα του Τζιμ Ράτκλιφ, ακόμα ένα αξιόπιστο Μέσο, ο Independent υποστηρίζει ότι υπάρχουν στο προσκήνιο τουλάχιστον τρεις κοινοπραξίες που ετοιμάζουν επίσημες προσφορές που μπορούν να φτάσουν στο ποσό-μαμούθ των 6 δισεκατομμυρίων ευρώ.
«Έχει πραγματοποιηθεί μια σειρά συναντήσεων μεταξύ μεσιτών τουλάχιστον από τον Μάιο, λόγω της αυξανόμενης αίσθησης στους κύκλους της βιομηχανίας ότι η συμφωνία του αιώνα θα μπορούσε να έχει ξεκινήσει.
Μια σειρά από πηγές του κλάδου επιμένουν ότι η μεγαλύτερη εξαγορά στην παγκόσμια ιστορία του αθλητισμού αποτελεί πλέον μια ισχυρή πιθανότητα εντός μέσα στα επόμενα δύο χρόνια. Μάλιστα, ενώ οι Γκλέιζερς ήταν προηγουμένως απρόθυμοι να συζητήσουν για προσφορές, ορισμένοι παράγοντες θεωρείται ότι επηρέασαν τη στάση τους», αναφέρεται μεταξύ άλλων στο ρεπορτάζ.
SPORTFM, photo pixabay
ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ
ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ
ΠΑΡΑΞΕΝΑ
LATEST
- Υπόθεση Γ. Παναγόπουλου: Περαιτέρω έρευνα ζητά η Εισαγγελία Εφετών, αρνήθηκε την αρχειοθέτηση της δικογραφίας
- ΔΕΔΔΗΕ: Από την 1η Απριλίου το θερινό ωράριο μειωμένης τιμολόγησης
- ΝΔ: Εκλογές το 2027 – Όποιος ψηφίζει ΠΑΣΟΚ ψηφίζει μαζί και κόμμα-έκπληξη
- Τραμπ: Χωρίς συμφωνία, θα ανατινάξουμε όλα τα ενεργειακά εργοστάσια και τις πετρελαιοπηγές του Ιράν
- Τηλεδιάσκεψη των Υπουργών Ενέργειας της Ε.Ε. για το ενεργειακό κόστος
- Τότε ανοίγει η πλατφόρμα για το επίδομα παιδιού
- Συνελήφθη ο 54χρονος για τη δολοφονία της μητέρας και της αδελφής του στου Ζωγράφου
- Το Ιράν εξετάζει την πιθανότητα να αποχωρήσει η Τεχεράνη από τη συνθήκη μη διάδοσης των πυρηνικών
- Ο Ζελένσκι προτείνει… ενεργειακή εκεχειρία στη Μόσχα
- Ένας Ισραηλινός και ένας Λιβανέζος στρατιώτης σκοτώθηκαν σε διαφορετικά περιστατικά









