Επιστήμονες στο Ηνωμένο Βασίλειο αναπτύσσουν ένα νέο εργαλείο γονιδιακής επεξεργασίας που ελπίζουν ότι μια μέρα θα μπορούσε να προσφέρει θεραπεία σε κληρονομικά καρδιακά ελαττώματα.
Η ομάδα του εργαστηρίου John Radcliffe στην Οξφόρδη της Αγγλίας πιστεύει ότι θα είναι σε θέση να αποτρέψει την ανάπτυξη κληρονομικών παθήσεων του καρδιακού μυός ξαναγράφοντας ελαττωματικά γονίδια στο DNA των ανθρώπων.
Με πρόσχημα βέβαια την Υγεία προσέφεραν και τα εμβόλια COVID, για τα οποία τόσοι επιστήμονες εκφράστηκαν αρνητικά έως καταδικαστικά, ενώ ο πλανήτης έγινε μάρτυρας αμέτρητων παρενεργειών ακόμα και θανάτων μετά από αυτά!!!
Άραγε θα χρησιμοποιηθεί πράγματι για ιατρικούς και ωφέλιμους σκοπούς η όποια αλλαγή στο DNA των ανθρώπων;;; Τι μας διδάσκει η ιστορία αυτού του κόσμου;;;
Πάντως, όπως ισχυρίζονται οι επιστήμονες, η θεραπεία στοχεύει σε παθήσεις του καρδιακού μυός που ονομάζονται μυοκαρδιοπάθεια και ενώ αυτές οι ανωμαλίες μπορεί να ποικίλλουν, μερικές φορές μπορεί να προκαλέσουν προοδευτική καρδιακή ανεπάρκεια ή ακόμα και θάνατο.
Οι γιατροί μπορούν ήδη να εντοπίσουν γενετικές μορφές της νόσου σε οικογένειες και να επιβεβαιώσουν εάν υπάρχει γενετική ανωμαλία, αλλά μέχρι στιγμής δεν υπάρχει θεραπεία.
Η έρευνα χρηματοδοτείται από επιχορήγηση 30 εκατομμυρίων λιρών (35,6 εκατομμύρια ευρώ) από την ερευνητική… «φιλανθρωπική» οργάνωση British Heart Foundation.
photo intime
ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ
ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ
ΠΑΡΑΞΕΝΑ
LATEST
- Ai: Πέθανε σε ηλικία 49 ετών ο διάσημος θηλυκός χιμπατζής “θαύμα” -Αναγνώριζε πάνω από 100 κινέζικους χαρακτήρες
- Ένα «αβύθιστο αμερικανικό αεροπλανοφόρο» – Γιατί οι Αμερικανοί θέλουν την Γροιλανδία
- Τραγωδία στη Νέα Ιωνία: Αυτοκίνητο παρέσυρε και σκότωσε πεζό στη Λ. Κύμης
- Δένδιας για χορηγίες: Οι δυνάμενοι Έλληνες μπορούν να προσφέρουν στη δημιουργία ισχυρών Ε.Δ.
- Τα ελληνικά νησιά που θα κυριαρχήσουν το 2026, σύμφωνα με το Conde Nast Traveller
- Η κυβέρνηση της Γροιλανδίας δεν αποδέχεται «καθ’ οιονδήποτε τρόπο» την επιθυμία των ΗΠΑ να καταλάβουν τη νήσο
- Στις αγορές με νέο 10ετές ομόλογο, το ελληνικό Δημόσιο
- Γ.Γ. ΝΑΤΟ για Γροιλανδία: «Προτεραιότητά μας να εγγυηθούμε την ασφάλεια της Αρκτικής»
- Ποιοί ζητούν ρύθμιση οφειλών έως 120 δόσεις – Εκτοξεύονται τα χρέη προς τον ΕΦΚΑ
- Γ.Γ. ΝΑΤΟ: Κάποια κράτη-μέλη είναι κατά της ένταξης της Ουκρανίας στη Συμμαχία, vid









