ΠΟΥΤΙΝ ΑΡΓΕΙΣ;;; Μόσχα: «Ουκρανοί ΣΑΜΠΟΤΕΡ ανατίναξαν καλώδια ΡΩΣΙΚΟΥ πυρηνικού σταθμού»!

Σε ρωσικό έδαφος!!!

Ουκρανοί σαμποτέρ ανατίναξαν έξι πύργους γραμμών ηλεκτρικής ενέργειας υψηλής τάσης που προέρχονταν από τον πυρηνικό σταθμό του Κουρσκ, ανακοίνωσε η FSB.


«Στις 12 Αυγούστου, στην περιοχή Kurchatov της περιοχής Kursk, ομάδες δολιοφθοράς της Ουκρανίας ανατίναξαν έξι πύργους γραμμών ηλεκτρικής ενέργειας υψηλής τάσης (110, 330 και 750 kV), μέσω των οποίων το NPP Kursk τροφοδοτεί με ρεύμα< …> τόσο στην περιοχή όσο και σε γειτονικές οντότητες», – σημειώνεται στην ανακοίνωση.


Η δολιοφθορά, όπως σημειώνεται στο FSB , οδήγησε σε «παραβίαση της τεχνολογικής διαδικασίας λειτουργίας του πυρηνικού σταθμού».


Τώρα αναζητούν σαμποτέρ και πιθανούς συνεργούς τους.

Η ανακοίνωση αυτή έρχεται λίγες ώρα αφότου το ρωσικό Υπουργείο Άμυνας έκανε γνωστό πως πίσω και από τις σημερινές εκρήξεις στην Κριμαία βρίσκονται «σαμποτέρ».

Όλοι πλέον, ακόμα και οι Ρώσοι, αναρωτιούνται που βρίσκονται οι περιβόητες “κόκκινες γραμμές” του Πούτιν, που βλέπει Ουκρανούς σαμποτέρ να επιτίθενται κατά πυρηνικών σταθμών όχι απλά στη Ζαπορίζια, αλλά στις ίδιες του τις επαρχίες.

(φωτο:pixabay)

ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ

ΠΑΡΑΞΕΝΑ

LATEST

Κύρια Θέματα

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ

Κάθε μέρα μαζί