Στα χέρια αστυνομικών του Τμήματος Δίωξης Εγκλημάτων κατά Ιδιοκτησίας της Διεύθυνσης Ασφαλείας Αττικής, που περιπολούσαν στους αρχαιολογικούς χώρους, στο πλαίσιο ειδικής δράσης για την αποτροπή κλοπών και άλλων αξιόποινων πράξεων σε βάρος τουριστών, έπεσαν δύο αλλοδαποί πορτοφολάδες, προχθές στους Στύλους του Ολυμπίου Διός, την ώρα που φέρονται ότι έκλεβαν το πορτοφόλι τουρίστα.
Ειδικότερα οι κατηγορούμενοι εντοπίσθηκαν απέναντι από τον αρχαιολογικό χώρο να προσεγγίζουν ομάδα τουριστών και να αφαιρούν από την τσάντα πλάτης του ενός από αυτούς το πορτοφόλι. Άμεσα οι αστυνομικοί τους ακινητοποίησαν και τους συνέλαβαν.
Στην κατοχή τους βρέθηκαν συνολικά και κατασχέθηκαν, μεταξύ άλλων, το αφαιρεθέν πορτοφόλι με πλήρες το περιεχόμενο του (170 ευρώ και προσωπικά έγγραφα των παθόντων), 2 κινητά τηλέφωνα και χρηματικό μικροποσό.
Οι συλληφθέντες, με τη δικογραφία που σχηματίσθηκε σε βάρος, οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών, ενώ η έρευνα για τη συμμετοχή τους και σε άλλες παρόμοιες αξιόποινες πράξεις συνεχίζεται.
ΕΤ/pexels
ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ
ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ
ΠΑΡΑΞΕΝΑ
LATEST
- Ο Τραμπ ξεσπά με κεφαλαία γράμματα: «ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΟΜΑΣΤΕ ΤΗΝ ΒΟΗΘΕΙΑ ΚΑΝΕΝΟΣ!»
- Συνέρχεται σταδιακά η Κούβα από το γενικευμένο μπλακ άουτ
- Για «άνευ προηγουμένου επιδημία μηνιγγίτιδας» μιλάει ο Βρετανός Υπ. Υγείας
- Βαγδάτη: Αερομαχία με ιρανικό drone εν ώρα… δείπνου, vid
- Μακρόν: Υπό τις υπάρχουσες συνθήκες δεν θα πάρουμε ποτέ μέρος σε επιχειρήσεις στα Στενά του Ορμούζ
- Κώτσηρας: Ό,τι είναι εφικτό στο πλαίσιο του δημοσιονομικού επιτρεπόμενου, είμαστε εδώ για να το κάνουμε
- Πιερρακάκης: Η Ελλάδα έχει πλέον εξελιχθεί σε χώρα που συμβάλλει στην ευρωπαϊκή χρηματοοικονομική ενοποίηση
- Ιράν: Οι αρχές καλούν τον λαό να διαδηλώσει σε όλες τις πόλεις
- ΠΟΓΕΔΥ: Ο αφθώδης πυρετός απειλεί την κτηνοτροφία
- «Σας εξαπάτησαν»: Ηχηρή παραίτηση αξιωματούχου του Τραμπ εξαιτίας του πολέμου









