Μετά τις χθεσινές προσαγωγές από το Α.Τ. Ήλιδας και το Τ.Α. Ήλιδας, που έφτασαν τις δέκα και ύστερα από την κατάθεση του 19χρονου θύματος, συνελήφθη 17χρονος μαθητής λυκείου, κάτοικος χωριού του δήμου Πηνειού. Από άλλο χωριό του δήμου Πηνειού κατάγεται και το θύμα.
Ο 17χρονος κατηγορείται για την επίθεση με μαχαίρι και η αρχική κατηγορία της πρόκλησης επικίνδυνης σωματικής βλάβης, μετατράπηκε σε βαριάς σκοπούμενης σωματικής βλάβης.
Σύμφωνα με πληροφορίες ένα ακόμα νεαρός συνελήφθη χθες αργά το βράδυ με την κατηγορία της συμμετοχής στο επεισόδιο όπου φέρεται να χτύπησε ένα άλλο άτομο από τα εμπλεκόμενα στο περιστατικό.
Ο 19χρονος που αρχικά νοσηλεύτηκε στο Γ.Ν. Πύργου, μεταφέρθηκε στο 401 Γενικό Στρατιωτικό Νοσοκομείο Αθηνών, καθώς είναι οπλίτης που υπηρετεί στη στρατιωτική του θητεία.
(ilialive. gr / photo: eurokinissi)
ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ
ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ
ΠΑΡΑΞΕΝΑ
LATEST
- Ο Τραμπ ξεσπά με κεφαλαία γράμματα: «ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΟΜΑΣΤΕ ΤΗΝ ΒΟΗΘΕΙΑ ΚΑΝΕΝΟΣ!»
- Συνέρχεται σταδιακά η Κούβα από το γενικευμένο μπλακ άουτ
- Για «άνευ προηγουμένου επιδημία μηνιγγίτιδας» μιλάει ο Βρετανός Υπ. Υγείας
- Βαγδάτη: Αερομαχία με ιρανικό drone εν ώρα… δείπνου, vid
- Μακρόν: Υπό τις υπάρχουσες συνθήκες δεν θα πάρουμε ποτέ μέρος σε επιχειρήσεις στα Στενά του Ορμούζ
- Κώτσηρας: Ό,τι είναι εφικτό στο πλαίσιο του δημοσιονομικού επιτρεπόμενου, είμαστε εδώ για να το κάνουμε
- Πιερρακάκης: Η Ελλάδα έχει πλέον εξελιχθεί σε χώρα που συμβάλλει στην ευρωπαϊκή χρηματοοικονομική ενοποίηση
- Ιράν: Οι αρχές καλούν τον λαό να διαδηλώσει σε όλες τις πόλεις
- ΠΟΓΕΔΥ: Ο αφθώδης πυρετός απειλεί την κτηνοτροφία
- «Σας εξαπάτησαν»: Ηχηρή παραίτηση αξιωματούχου του Τραμπ εξαιτίας του πολέμου









