Ένας 29χρονος πυροβόλησε και σκότωσε τον πεθερό του. Σύμφωνα με πληροφορίες, ο 29χρονος κακομεταχειριζόταν την 36χρονη εν διαστάσει σύζυγό του και ο πατέρας της την πήρε στο χωριό.
Αυτή η φυγή της 36χρονης φέρεται να εξόργισε τον 29χρονο ο οποίος σκότωσε τον πεθερό του ενώ αργότερα έγινε γνωστό ότι πυροβόλησε και εναντίον της 36χρονης, όμως δεν την πέτυχε. Συγκεκριμένα, ο 29χρονος πυροβόλησε εξ επαφής τον 75χρονο τέσσερις φορές σκοτώνοντας τον μπροστά στα μάτια της πεθεράς του, της γυναίκας του και του ίδιου του του παιδιού.
Το ζευγάρι είχε συμφωνήσει να χωρίσει και μάλιστα τα… είχαν βρει και για τους όρους υπό τους οποίους εκείνος θα έβλεπε το μόλις δύο μηνών παιδί τους.Το απόγευμα της Πέμπτης ωστόσο τα πράγματα πήραν άλλη τροπή. Όπως έγραψε το enikos, o 29χρονος φέρεται να μετέβη στο σπίτι του 75χρονου πεθερού του, κρατώντας ένα όπλο κι έπειτα από καβγά που είχαν, τον πυροβόλησε.
Στη συνέχεια, διέφυγε προς άγνωστη κατεύθυνση και αναζητείται από τις αστυνομικές Αρχές, που έχουν εξαπολύσει ανθρωποκυνηγητό για τον εντοπισμό του. Οι αστυνομικές Αρχές θεωρούν ότι είναι θέμα χρόνου η σύλληψή του.
Ο άτυχος 75χρονος κατέληξε στα τραύματά του.
Διέφυγε προς το βουνό – Η συνάντηση με βοσκό
Ο δράστης κατάγεται από το Μεσοπύργιο, ενώ φέρεται να διέφυγε προς το βουνό καθώς γνωρίζει καλά πού να κρυφτεί και να μην τον βρουν εύκολα.
Το αυτοκίνητό του βρέθηκε σε μια ορεινή περιοχή και μάλιστα τον συνάντησε ένας βοσκός. Φέρεται δε, να είπε στον βοσκό ότι ανέβηκε στο βουνό καθώς έχει κάποια προσωπικά προβλήματα.
enikos/ scr
ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ
ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ
ΠΑΡΑΞΕΝΑ
LATEST
- ΕΙΝΑΠ – ΠΟΕΔΗΝ: Τα νοσοκομεία ανακαινίζονται αλλά… λείπουν οι εργαζόμενοι
- ΓΕΕΘΑ: Κύκλος συνομιλιών και υπογραφή Προγράμματος Στρατιωτικής Συνεργασίας Ελλάδας – Ινδίας
- Αποφασισμένος να πάρει τη Γροιλανδία είναι ο Τραμπ: «Οτιδήποτε λιγότερο θα ήταν απαράδεκτο»
- Εμπορικός Σύλλογος Αθηνών: Σε κρίση η τοπική αγορά λόγω των ισχυρών ηλεκτρονικών πλατφορμών
- ICAP CRIF: Ενισχύθηκε η δυναμική των πλέον κερδοφόρων εταιρειών της χώρας, το 2024
- Εδώ γελάμε! Ο Μακρόν προειδοποιεί τον Τραμπ για τη Γροιλανδία
- Μόσχα: Ουκρανικά drones χτύπησαν ελληνικών συμφερόντων πλοίο – Καταδικάζει το ελληνικό ΥΠΕΞ
- ΕΚΠΟΙΖΩ: Καταγγελίες από καταναλωτές για καταχρηστικές αναπροσαρμογές ασφαλίστρων στα συμβόλαια υγείας
- Ο Τζορτζ Κλούνεϊ απαντά στη «σκληρή» κριτική του Κουέντιν Ταραντίνο σε ηθοποιούς
- ΔΙΜΕΑ: Πρόστιμα 12.500 ευρώ τον Δεκέμβριο 2025 σε 14 επιχειρήσεις









