Οι Θεσσαλονικείς ωστόσο είναι αναγκασμένοι να περιμένουν τις αποχωρήσεις για να προχωρήσουν στις κινήσεις που θέλουν (χαφ, 10ρι, φορ), με το ένα να επηρεάζει άμεσα το άλλο.
Αυτός που κάνει την αρχή πάντως είναι ο Λούκας Τέιλορ, με τον Βραζιλιάνο να επιστρέφει στην Ουκρανία. Η ελληνική ομάδα τα έχει βρει σε όλα με τη Σαχτάρ Ντόνετσκ για τον δανεισμό του παίκτη, ενώ υπάρχει οψιόν αγοράς στα 350.000 ευρώ, που θα ενεργοποιηθεί αυτόματα αν πιάσει το 50% των συμμετοχών.
Στα αγωνιστικά, ο Ραζβάν Λουτσέκσου μπορεί να υπολογίζει στους Ομάρ Ελ Καντουρί και Χάρη Τσιγγάρα για την πρεμιέρα με τον Παναιτωλικό, μιας και αμφότεροι ξεπέρασαν τα προβλήματα. Με τον Βιτάλ δεν υπάρχει κάτι, ενώ τα όσα ακούστηκαν από Βουλγαρία για τους δύο παίκτες της Λέφσκι, δεν έχουν μεγάλη βάση.
sportfm εθροκινισσι
ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ
ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ
ΠΑΡΑΞΕΝΑ
LATEST
- Τι αποκαλύπτει έρευνα για τις καταναλωτικές τάσεις στην Ελλάδα – Η οικονομική πίεση αλλάζει συνήθειες ετών
- Μεσόγειος: Η Ολλανδία στέλνει μια φρεγάτα
- Δικαστήριο ανάγκασε αλυσίδα εστιατορίων να αλλάξει όνομα για τον πιο απίστευτο λόγο
- Ο Τραμπ αναφέρει πως “απέχει πολύ” από το να αποφασίσει να στείλει στρατεύματα στο Ιράν για να ασφαλίσουν το πυρηνικό απόθεμα
- Αυτό σημείωσε ο Δένδιας για την παρουσία Μακρόν σε Κύπρο και Κρήτη
- Ο Ερντογάν προειδοποίησε το Ιράν – Έκρυθμη η κατάσταση στην Μέση Ανατολή
- «Βόμβα» Πούτιν για την παραγωγή πετρελαίου που εξαρτάται από τα Στενά του Ορμούζ
- Ο Τραμπ δεν είναι “ευχαριστημένος” με την εκλογή του νέου ανώτατου ηγέτη του Ιράν
- Τα ΗΑΕ δεν θα συμμετάσχουν “σε καμία επίθεση εναντίον του Ιράν” από το έδαφός τους
- Ο πρόεδρος του Λιβάνου κατηγορεί την Χεζμπολάχ









