Μερικές ώρες μετά την Αρμενία και το Κίεβο «άδειασε» με εμφατικό τρόπο την κυβέρνηση Μητσοτάκη και τον φιλοκυβερνητικό τύπο για τις διαρροές σχετικά με το σκάνδαλο των υποκλοπών.
Θυμίζουμε πως χθες Σάββατο έσκασε η «βόμβα» σχετικά με το ΥΠΟΤΙΘΕΜΕΝΟ αίτημα της ουκρανικής και αρμενικής πλευράς για παρακολουθήσεις του κινητού του Νίκου Ανδρουλάκη όσο εκείνος ήταν Ευρωβουλευτής.
Τα δημοσιεύματα της «Καθημερινής» αλλά και του «Βήματος της Κυριακής» διέψευσαν χθες οι Αρμένιοι κάνοντας λόγο για «ξενδριάντροπα ψέματα».
Σήμερα ήταν η σειρά των Ουκρανών.
Τι ανακοίνωσε η ουκρανική πρεσβεία:
«Παράξενοι καιροί. Διεθνής οργανισμός κατηγορεί το θύμα του πολέμου για παραβίαση των νόμων του πολέμου.
Ξένες υπηρεσίες πληροφοριών κατηγορούν την Ουκρανία για υποκλοπή των πολιτών της. Επιτρέψτε μου να το επισημάνω αυτό.
Η Ουκρανία ουδέποτε το έχει ζητήσει αυτό από την ελληνική πλευρά. Αυτοί οι ισχυρισμοί έχουν πάρει διαζύγιο από την πραγματικότητα.
Είναι μια πολύ βολική στιγμή για να αποσπαστεί η προσοχή από το βασικό ζήτημα – τον ρωσικό πόλεμο στην Ουκρανία. Ρώσοι κατακτητές σκοτώνουν καθημερινά ειρηνικούς Ουκρανούς και καταστρέφουν πόλεις και χωριά της Ουκρανίας».
(scr)
ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ
ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ
ΠΑΡΑΞΕΝΑ
LATEST
- Βρετανία για Ιράν: Εκνευριστική η έλλειψη σχεδίου από ΗΠΑ και Ισραήλ
- Η ΔΟΑΕ επιβεβαίωσε το πλήγμα σε πυρηνικό σταθμό του Ιράν
- Με νέα επίθεση σε νατοϊκούς συμμάχους, ο Τραμπ απειλεί με αμερικανική αποδέσμευση από τα Στενά του Ορμούζ
- Χρυσοχοΐδης: «Μηδενική ανοχή στην πώληση αλκοόλ και καπνού σε ανηλίκους»
- ΗΠΑ και Ισραήλ έπληξαν τη μεγαλύτερη εγκατάσταση αερίου στο Ιράν, vid
- Νέα θέαση «μετεωρίτη» έγινε viral στις ΗΠΑ, vid
- Σουηδός πολίτης εκτελέστηκε σήμερα στο Ιράν
- Ιεροσόλυμα: Ανησυχία για αυτό που συμβαίνει για πρώτη φορά πριν τη Λαμπρή
- Με ευρύτατη πλειοψηφία εκλέχθηκε Δ’ αντιπρόεδρος της Βουλής βουλευτής του ΠΑΣΟΚ
- Αυξήθηκαν τα «κόκκινα» δάνεια που διαχειρίζονται οι servicers το 2025 – Άγγιξαν τα 80 δισ. ευρώ









