Οι Ισραηλινές Αμυντικές Δυνάμεις εξήγησαν ότι το χτύπημα τους στη Λωρίδα της Γάζας – που φαίνεται εδώ σε μη επιβεβαιωμένα πλάνα – ήταν τα άμεσα αντίποινα σε αυτό που ισχυρίζονται ότι είναι μια επικείμενη, άμεση απειλή από την Παλαιστινιακή Ισλαμική Τζιχάντ.
Ένας διοικητής της Ισλαμικής Τζιχάντ σκοτώθηκε σε ισραηλινή αεροπορική επιδρομή στη Γάζα, μεταδίδουν πηγές του Al Jazeera.
Υπάρχουν πληροφορίες για αρκετούς τραυματίες και τουλάχιστον 7 νεκρούς.
Η Παλαιστινιακή Ισλαμική Τζιχάντ μόλις ανακοίνωσε τα εξής:
«Ο εχθρός ξεκίνησε έναν πόλεμο εναντίον του λαού μας και όλοι έχουμε καθήκον να υπερασπιστούμε τους εαυτούς μας και τον λαό μας και να μην επιτρέψουμε στον εχθρό να υποστηρίξει τις πολιτικές του που στοχεύουν στην υπονόμευση της αντίστασης και της εθνικής σταθερότητας».
Δυστυχώς στα επιβεβαιωμένα θύματα συγκαταλέγεται και ένα μικρό παιδί:
scr
ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ
ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ
ΠΑΡΑΞΕΝΑ
LATEST
- Κλοπή 3 πινάκων από μουσείο κοντά στην Πάρμα της Ιταλίας
- Επιστήμονες ανακάλυψαν τεράστιο απολίθωμα δεινοσαύρου 66 εκατομμυρίων ετών – μαζί με το δέρμα του! (Photo)
- Αλλάζουν οι ώρες κοινής ησυχίας από 1η Απριλίου – Όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε
- Επίθεση των Φρουρών της Επανάστασης σε βιομηχανία στο νότιο Ισραήλ
- Ανακαλύφθηκε άθικτο ελληνικό πλοίο 2.400 ετών στη Μαύρη Θάλασσα – Δεν πίστευαν στα μάτια τους οι ερευνητές (Photo)
- Περισσότεροι από 1.200 νεκροί από ισραηλινά πλήγματα στον Λίβανο από την έναρξη του πολέμου
- Υπό έλεγχο η φωτιά σε ρωσικό λιμάνι που διαχειρίζεται χιλιάδες βαρέλια πετρελαϊκών εξαγωγών – Προκλήθηκε από ουκρανικό drone
- Πακιστάν: Ενώ μιλούσαν για πόλεμο… συνέβη αυτό (ΒΙΝΤΕΟ)
- Ο Νετανιάχου διέταξε τον στρατό να “επεκτείνει τη ζώνη ασφαλείας” στον νότιο Λίβανο
- Την Τρίτη 31/3 η κηδεία της Μαρινέλλας – Σε προσκύνημα η σορός της στη Μητρόπολη Αθηνών









