Καρέ – καρέ περιγράφει ο επιχειρηματίας στη Βέροια, πώς ο ίδιος πάλευε με τους ληστές ενώ ο κόσμος απλώς κοιτούσε.
Πρόκειται για τον επιχειρηματία υγρών καυσίμων που έπεσε θύμα ληστείας μέρα μεσημέρι έξω από το κατάστημα τράπεζας στη Βέροια.
Όπως περιγράφει στο verianet, στην αρχή του επιτέθηκε ένας, ο οποίος τον γρονθοκόπησε, αλλά επειδή δεν μπόρεσε να του αποσπάσει την τσάντα που κρατούσε, βγήκε από το αυτοκίνητο και δεύτερος κακοποιός και του επιτέθηκαν και οι δυο.
Η πάλη διήρκησε μερικά λεπτά και μάλιστα για να μπορέσουν να του αποσπάσουν την τσάντα, τον έσυραν με το αυτοκίνητο αρκετά μέτρα από το σημείο.
Όλα αυτά συνέβαιναν κάτω από τα βλέμματα παρισταμένων, αλλά και διερχομένων, οι οποίοι παρακολουθούσαν το συμβάν μέσα από τα αυτοκίνητά τους. Πέρα από κάποιες φωνές, ουδείς προσέτρεξε σε βοήθεια, μέχρι που οι ληστές αφού τον χτύπησαν άγρια και κατόρθωσαν να αποσπάσουν τελικά την τσάντα από τα χέρια του επιχειρηματία, μπήκαν στο αυτοκίνητο, και τράπηκαν σε φυγή.
ieidiseis/pexels
ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ
ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ
ΠΑΡΑΞΕΝΑ
LATEST
- ΥΠΕΞ Ιράν: Γειτονικά κράτη ενθαρρύνουν τις δολοφονίες Ιρανών
- Ξεκινά η Πιλοτική λειτουργία της Ψηφιακής Τράπεζας Γης
- ΠΟΥ για Ιράν: Έξι νοσοκομεία έχουν εκκενωθεί λόγω του πολέμου
- Μαύρη Θάλασσα: Ο Γεραπετρίτης έθεσε το θέμα της επίθεσης σε ελληνικό πλοίο στην Ε.Ε.
- Η Ισπανία αποκλείει κάθε ενδεχόμενο συμμετοχής της σε στρατιωτική αποστολή στο Στενό του Ορμούζ
- Ισραήλ: Εκρήξεις στην Ιερουσαλήμ αφού ήχησαν σειρήνες συναγερμού για εκτοξεύσεις πυραύλων από το Ιράν
- Ποιός νικητής βραβείου όσκαρ ήταν στην… Ουκρανία κατά την απονομή;
- Αναφορές για εκρήξεις στη Ντόχα
- «Δεξιός» μεγιστάνας, φαν του Τραμπ, μιλάει για τον… αντίχριστο στο Βατικανό και διχάζει
- Συγκλονιστικό ΒΙΝΤΕΟ: Οδηγός λεωφορείου σώζει τη ζωή 2χρονου κοριτσιού









