ΚΥΡΙΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Μέσα στο καλοκαίρι εκτός από τα ξαφνικά μπουρίνια έχουμε και τα κύματα του καύσωνα. Οι θερμοκρασίες χτυπούν σαραντάρια και εμείς νιώθουμε ότι θέλουμε να είμαστε κλεισμένες στο σπίτι με το κλιματιστικό.

Τα μαύρα στίγματα ταλαιπωρούν όλες τις γυναίκες καθημερινά. Συνεχώς ψάχνουμε τρόπους που θα κάνουν την επιδερμίδα μας λαμπερή και θα απαλλαγούμε επιτέλους από αυτούς τους ‘’μαύρους εχθρούς’’ μας.

Η υγιεινή διατροφή και η ήπια άσκηση στη διάρκεια μιας εγκυμοσύνης ωφελούν τον έμβρυο, ταυτόχρονα όμως μειώνουν τις πιθανότητες καισαρικής και διαβήτη.

Είτε προσπαθείτε να μείνετε έγκυος είτε όχι, σίγουρα έχετε ακούσει διάφορες απόψεις σχετικά με τις συνήθειες που επηρεάζουν τις πιθανότητες σύλληψης.

Πολλοί γονείς και κηδεμόνες παιδιών με ειδικές ανάγκες αντιμετωπίζουν απρόσμενες προκλήσεις και δύσκολα συναισθήματα.

Σε καμία γυναίκα δεν αρέσει να έχει τριχοφυΐα σε σημεία του σώματος που δεν “προβλέπεται” και έχουν αντιαισθητικό αποτέλεσμα, όπως το πρόσωπό της.

Τα κοινωνικά μέσα ενημέρωσης προκαλούν επιπρόσθετο στρες στα νέα παιδιά, είναι το πόρισμα έρευνας που διεξήγαγε πρόσφατα η βρετανική οργάνωση για την καταπολέμηση του εκφοβισμού, Ditch the Label.

Η εγκυμοσύνη είναι μία όμορφη περίοδος για τη γυναίκα, αλλά και ιδιαίτερα ευαίσθητη, κυρίως λόγω των ορμονών, που κάνουν… πάρτι.

Για τις έγκυες γυναίκες που θέλουν να κρατήσουν μυστική την εγκυμοσύνη τους κι αργότερα τον τοκετό

Μπορεί η ουρολοίμωξη κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης να γίνει επικίνδυνη για το μωρό;

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο!