-->

ΒΙΝΤΕΟ: Εισβολή κουκουλοφόρων κατά των συμβολαιογράφων ή των πολιτών;

Τρίτη, 17 Οκτώβριος 2017 14:01

του Κίμωνα ΧαραλάμπουςΕισβολή στα γραφεία του συμβολαιογραφικού συλλόγου εφετείου Αθηνών στην οδό Γενναδίου πραγματοποίησε λίγο πριν τις 12 το μεσημέρι ομάδα κουκουλοφόρων, με την αιτία της επίθεσής τους να αποδίδεται στους πλειστηριασμούς.

Ωστόσο, δυσκολευόμαστε να πιστέψουμε πως οι κουκουλοφόροι ενδιαφέρονται για τις περιουσίες των πολιτών, τις οποίες καταστρέφουν σε κάθε διαδήλωση και… «παιχνίδι» που κάνουν με τα ΜΑΤ.

Η επίθεση πραγματοποιήθηκε στις 11:40 από οχτώ άτομα που κατά πληροφορίες προκάλεσαν έσπασαν τη τζαμαρία και τα γκισέ του συλλόγου ενώ έβαψαν και τους τείχους με σπρέι. Κρατούσαν σφυριά και άλλα… εργαλεία».

Υπενθυμίζεται ότι μέλη του Ρουβίκωνα το τελευταίο διάστημα έχουν βάλει στο στόχαστρο τους συμβολαιογράφους όπως συνέβη στις 20 Σεπτεμβρίου όταν έκαναν γυαλιά-καρφιά γραφείο συμβολαιογράφου που συμμετέχει σε πλειστηριασμούς.

Μήπως όμως έτσι θα βρει πάτημα το κράτος και θα επιβάλλει υποχρεωτικούς ηλεκτρονικούς πλειστηριασμούς για όλους, έτσι ώστε να αποφεύγεται, η όποια συμμετοχή συμβολαιογράφων στην όλη διαδικασία, καθώς πλέον θα φοβούνται για την σωματική τους ακεραιότητα;

Με άλλα λόγια η διαδικασία να γίνει ΜΟΝΟ ηλεκτρονική, ώστε να μην μπορεί κανείς να αντιδράσει!

Τονίζουμε πως οι ηλεκτρονικοί πλειστηριασμοί εκτιμάται ότι θα ξεκινήσουν στα τέλη του επόμενου μήνα.

Οι δανειολήπτες, οι οποίοι θα χαρακτηριστούν ως μη συνεργάσιμοι και ως στρατηγικοί κακοπληρωτές, θα βρεθούν στο στόχαστρο των τραπεζών καθώς φαίνεται ότι και οι 4 συστημικές τράπεζες επιταχύνουν τις ενέργειες για τον άμεσο και χωρίς δυνατότητα διαμαρτυριών πλειστηριασμό των ακινήτων αυτής της κατηγορίας των δανειοληπτών.

Σχετική Ενημέρωση

loading...

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο!