-->

Σκηνές αρχαιοελληνικής τραγωδίας στη Λέσβο - Είδε τους γιους της να καίγονται μέσα στο σπίτι

Παρασκευή, 11 Αύγουστος 2017 07:34

Σκηνές αρχαιοελληνικής τραγωδίας γράφτηκαν τα ξημερώματα στη Λέσβο, καθώς δύο αδέλφια έχασαν τη ζωή τους κατά τη διάρκεια πυρκαγιάς στο σπίτι που έμεναν.

 Η πυρκαγιά εκδηλώθηκε γύρω στις 2.30 τη νύχτα και στο σημείο έσπευσαν δέκα πυροσβέστες με τέσσερα οχήματα, βλέποντας την ηλικιωμένη μητέρα να τους παρακαλάει να σώσουν τους δύο γιους της, οι οποίοι αντιμετώπιζαν προβλήματα, ηλικίας 54 και 56 ετών,  και τελικά εντοπίστηκαν κάτω από  τα υλικά της στέγης, στις εργατικές κατοικίες.

Ο διοικητής της Πυροσβεστικής Νίκος Μπαμπάκος περιέγραψε συγκλονισμένος το περιστατικό λέγοντας πως η άτυχη μητέρα αντιλήφθηκε τον καπνό τα ξημερώματα και κατέβηκε στο ισόγειο ακούγοντας τους γιους της να καλούν σε βοήθεια πεσμένοι στο πάτωμα. Είχαν εισπνεύσει καπνό και δεν μπορούσαν να μετακινηθούν, ούτε η ίδια μπορούσε να τους βοηθήσει.

Όταν άνοιξε την πόρτα μπήκε οξυγόνο μέσα στο σπίτι και ξαφνικά άρχισαν να ξεπηδούν από παντού φλόγες, εκείνη προσπάθησε να τους μετακινήσει και πάλι αλλά δεν τα κατάφερε, τελικά βγήκε έξω έντρομη πριν καταρρεύσει η σκεπή.

Μετά την κατάσβεση, ωστόσο, ανέσυραν νεκρούς τους δύο άνδρες, καθώς εγκλωβίστηκαν στις φλόγες, ενώ κατέρρευσε και η οροφή.  Προανάκριση για την πυρκαγιά, διενεργείται από το ανακριτικό της Πυροσβεστικής.

Σχετική Ενημέρωση

loading...

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο!