-->

Το λένε και μπροστά στο ΝΑΤΟ: «Τούρκοι Κομάντος κατέβασαν την ελληνική σημαία» (ΒΙΝΤΕΟ-ΦΩΤΟ)

Δευτέρα, 16 Απρίλιος 2018 14:23

Περίεργη δήλωση του κυβερνητικού εκπροσώπου του ΣΥΡΙΖΑ - Οι Τούρκοι δημοσιεύουν φωτογραφίες με την ελληνική σημαία

Μετά τον πρωθυπουργό της Τουρκίας, Μπιναλί Γιλντιρίμ και ο Τούρκος υπουργός Εξωτερικών, Μεβλούτ Τσαβούσογλου, αναφέρθηκε σήμερα σε περιστατικό σε βραχονησίδα στο Αιγαίο, όπου είχε υψωθεί η ελληνική σημαία.

Τόσο ο πρωθυπουργός της Τουρκίας, όσο και ο υπουργός Εξωτερικών της γείτονας, είπαν ότι η σημαία κατέβηκε μετά από παρέμβαση των Τούρκων.

Ο Τσαβούσογλου μάλιστα, έγινε πιο συγκεκριμένος και είπε ότι την σημαία την κατέβασαν Τούρκοι κομάντο, ενώ τόνισε πως «αν χρειαστεί θα το ξανακάνουν».

Η δήλωση έγινε παρουσία,  στην Άγκυρα, του γενικού γραμματέα του NATO, Γενς Στόλτενμπεργκ. 

Στο μεταξύ, τουρκικά ΜΜΕ δημοσιεύουν φωτογραφία της στιγμής που Έλληνες υψώνουν την σημαία στη βραχονησίδα:

«Δεν επιβεβαιώνεται κανένα περιστατικό παραβίασης σε ελληνικό έδαφος» ανέφερε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Δημήτρης Τζανακόπουλος σχετικά με τα όσα δήλωσε ο Τούρκος πρωθυπουργός ότι άνδρες της τουρκικής ακτοφυλακής κατέβασαν ελληνική σημαία η οποία είχε τοποθετηθεί σε βραχονησίδα στο Αιγαίο. 

ΩΣΤΟΣΟ: Ερωτηθείς για το αν υπάρχουν ελληνικές σημαίες στις βραχονησίδες, ο κυβερνητικός εκπρόσωπος απάντησε πως η κυριαρχία δεν εξαρτάται από αυτό, είναι αδιαμφισβήτητη και κυρώνεται από διεθνείς συνθήκες. Μια αν μη τι άλλο περίεργη δήλωση!!!

 

Σχετική Ενημέρωση

loading...

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο!