-->

Οι Δικηγόροι του Τραμπ περνάνε στην αντεπίθεση

Δευτέρα, 16 Απρίλιος 2018 10:18

Όπως διαβάζουμε στο Politico,

oι δικηγόροι του προέδρου Τραμπ, αλλά και του προσωπικού δικηγόρου του Μάικλ Κόεν, προσέφυγαν στα δικαστήρια την Παρασκευή, σε μια προσπάθεια να σταματήσουν τους εισαγγελικές αρχές από την κατάσχεση προσωπικών στοιχείων και πληροφοριών. Ωστόσο, η προσπάθεια αυτή, οδήγησε στην έκδοση εισαγγελικής εντολής για την δημοσιοποίηση της λίστας πελατών του Κόεν.

Η περιφερειακή δικαστής των ΗΠΑ Κίμπα Γουντ διέταξε τους δικηγόρους του Κόεν να παραδώσουν μία λίστα με τους πελάτες του, αλλά και αποδείξεις για τις σχέσεις που είχε μαζί τους, μέχρι σήμερα στις 10 το πρωί (ώρα Νέας Υόρκης).

Η δικαστής διέταξε την δημοσιοποίηση της λίστας σε μια προσπάθεια για να λάβει τις αποφάσεις της, για το αν το υλικό που κατασχέθηκε από το γραφείο του Κόεν κατά την έφοδο του FBI την προηγούμενη εβδομάδα, θα προστατευτεί από τη νομοθεσία που διέπει το απόρρητο των σχέσεων μεταξύ πελάτη και δικηγόρου (attorney-client privilege).

Σχόλιο:

Βλέπουμε ότι η κόντρα του Τραμπ με το βαθύ αριστερόστροφο Κράτος των ΗΠΑ, έχει περάσει σε νομικό επίπεδο. Το αποτέλεσμα αυτής της κόντρας κανείς δεν μπορεί να το γνωρίζει, πάντως το θέμα έχει σημαντικές προεκτάσεις!

Σχετική Ενημέρωση

loading...

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο!