Πως αντιμετωπίζουμε μια άσχημη κατάσταση που δεν φεύγει από τη ζωή μας;

Τρίτη, 05 Δεκέμβριος 2017 22:30

Δε θέλει κόπο, θέλει τρόπο.

Έστω ότι υπάρχει στη ζωή μας μια κατάσταση, ένα πρόβλημα, οτιδήποτε, το οποίο αφενός δεν φεύγει και αφετέρου εμείς δεν μπορούμε να το αποφύγουμε με την τεχνική του ΦΕΥΓΕ ΚΑΙ ΣΩΖΟΥ.

Αυτό αποτελεί ένα "ντουβάρι" το οποίο βρίσκεται συνεχώς μπροστά μας και είτε εμείς χτυπάμε συνεχώς επάνω του, είτε αυτό έρχεται και μας πλακώνει. Το αποτέλεσμα σε κάθε περίπτωση είναι ότι πονάμε, στεναχωριόμαστε, αγχωνόμαστε κτλ.

Αφού δεν μπορούμε να αποφύγουμε το "ντουβάρι", τότε πρέπει με κάποιο τρόπο -ακόμη κι αν αυτό και τα όσα επιφέρει η ύπαρξή του παραμένουν στη ζωή μας- να είμαστε εμείς γαλήνιοι και ανάλαφροι. Θα πει κανείς, "μα γίνεται αυτό;" Η απάντηση είναι ναι, γίνεται και ο τρόπος για να συμβεί είναι απλός, πολύ απλός.

Χρησιμοποιούμε το μεγάλο μας όπλο που είναι η απευθείας επικοινωνία με τον Αρχηγό του Φωτός, τον Ιησού Χριστό.

Το θέμα είναι, τι ζητάει κάποιος από τον Χριστό όταν Του μιλάει ; Ζητά να φύγει το "ντουβάρι"; Δεν έχει εξουσία να το κάνει, αφού έτσι είναι σαν να υποδεικνύει στον Χριστό τι να κάνει για να του λύσει το πρόβλημα.

Οπότε τι ζητάμε; Δεν ζητάμε ποτέ να φύγει το "ντουβάρι" που μας ενοχλεί, αλλά αντίθετα ζητάμε από τον Χριστό να πάψει να μας ενοχλεί η ύπαρξη του "ντουβαριού" και τα αποτελέσματα της ύπαρξης του. Αυτό έχουμε εξουσία να το κάνουμε.

Αν κάποιος ζητήσει από τον Χριστό να εξαφανίσει το "ντουβάρι", τότε δεν απευθύνεται στον Χριστό, αλλά στον άρχοντα και κατασκευαστή του κόσμου αυτού, τον Σαμαέλ Σατανά.

Το "ντουβάρι" σε ένα ακραίο παράδειγμα, θα μπορούσε να είναι η πολύ βαριά ασθένεια ενός αγαπημένου μας προσώπου. Αν, για παράδειγμα, ζητήσουμε από τον Χριστό υγεία, να γίνει δηλαδή καλά το εικονικό σώμα του συγκεκριμένου ατόμου, τότε το ζητάμε από τον Διάβολο και όχι από τον Χριστό.

Αν αντίθετα πούμε στον Χριστό, "πάρε το πρόβλημα που μου δημιουργεί το "ντουβάρι", τότε μιλάμε πράγματι στον Χριστό και Εκείνος με τον δικό Του τρόπο, όπως πάντα, θα κανονίσει.

Μπορεί να εξαφανίσει το "ντουβάρι", μπορεί να το κάνει πιο μαλακό, μπορεί να το κάνει βελούδινο, μπορεί να φέρει εκείνον που Του το ζήτησε σε τέτοια κατάσταση, που όσο κι αν χτυπάει στο "ντουβάρι", όσο κι αν ματώνει, να μην πονάει και να μην τον νοιάζει.

Δεν υποδεικνύει κανείς, επομένως, στον Χριστό, να αλλάξει τον ψεύτικο κόσμο στον οποίο ζούμε (MATRIX) για πάρτη του, ούτε σε επίπεδο προσώπων, ούτε σε επίπεδο πραγμάτων και καταστάσεων. Απλά αυτό που μπορεί πράγματι να κάνει, είναι να ζητήσει, όλα τα παραπάνω (πρόσωπα, πράγματα, καταστάσεις κτλ) να μην τον επηρεάζουν.

Ο Χριστός είπε: ’’Έλθετε προς με πάντες οι κοπιώντες και πεφορτισμένοι καγώ αναπαύσω υμάς.’’

Δηλαδή: ’’Ελάτε σ’ Εμένα, όλοι εκείνοι που έχετε κουραστεί και έχετε μπουχτίσει, κι εγώ θα σας αναπαύσω.’’

Δεν είπε ποτέ ο Χριστός θα εξαφανίσω από γύρω σας οτιδήποτε σας ενοχλεί, να σας έχω πούδρα.

Είπε "θα σας αναπαύσω" και δικό Του θέμα το πως θα το κάνει. Μπορεί για παράδειγμα, για να αναπαύσει κάποιον, να κάνει να πεθάνει το προσωρινό σώμα, που έχει κάποιος στον ψεύτικο αυτό κόσμο και να τον πάρει κοντά Του, λοιπόν;

Το "ντουβάρι" μπορεί να είναι οτιδήποτε. Αν κάποιος δεχτεί την Αλήθεια του Χριστού, το ότι ο κόσμος αυτός είναι ψεύτικος και πιστέψει πως εδώ απλά βιώνει μια δοκιμασία συνειδήσεως με σκοπό να επιστρέψει εκεί απ όπου κάποτε έφυγε, στο βασίλειο του Φωτός, τότε τα πράγματα γίνονται απλά.

Άλλωστε ο ίδιος ο Χριστός μας είπε, "το πολύ πολύ στον κόσμο αυτό να σας σκοτώσουν". Είναι το χειρότερο που μπορούν να μας κάνουν, δεν μπορούν να μας αγγίξουν πραγματικά. Το θέμα είναι να είμαστε ικανοί, αφού πεθάνει το προσωρινό ψεύτικο σώμα που έχουμε στον κόσμο αυτό, να επιστρέψουμε εκεί που κάποτε ζούσαμε, στο βασίλειο του Φωτός και να μην περάσουμε στο επόμενο επίπεδο της δοκιμασίας, όπου τα πράγματα θα αγριέψουν κατά πολύ.

Περιείχε πληροφορίες από την ραδιοφωνική εκπομπή 16-11-17 του Δημοσθένη Λιακόπουλου στο LIVE CHAT RADIO του EL.GR .

Ακούστε επίσης το παρακάτω ηχητικό που είναι άμεσα συνδεμένο με όσα ειπώθηκαν στο άρθρο αυτό.

Ιησούς Χριστός Νικά

ΕΛ Ηunter 888

Σχετική Ενημέρωση

loading...

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο!