Η τελική μάχη στο όνομα του Αβραάμ - ΒΙΝΤΕΟ

Δευτέρα, 11 Δεκέμβριος 2017 10:52

Του Κίμωνα Χαραλάμπους

Παγκόσμια αγωνία για το λουτρό αίματος στην Μέση Ανατολή, μετά την απόφαση του Ντόναλντ Τραμπ να ανακηρύξει την Ιερουσαλήμ ως πρωτεύουσα του Ισραήλ, προκειμένου να εμποδίσει, τουλάχιστον στην παρούσα φάση, την «λύση δύο κρατών (Ισραήλ Παλαιστίνη με μοιρασμένη την ιερή πόλη)», η οποία θα δώσει την ευκαιρία σε Ο.Η.Ε, ΝΑΤΟ, Ευρωπαϊκή Ένωση και τις λοιπές παγκοσμιοποιητικές δυνάμεις να εγκαθιδρύσουν «ειρηνικά» παγκόσμια κυβέρνηση, με απαρχή τα Ιεροσόλυμα.

Θυμηθείτε το άρθρο μας:

Γιατί βγαίνει μπροστά ο Τραμπ και όχι ο Πούτιν, φωτιά στα σχέδια για τον «Τρίτο Ναό»

Ειρήνη στην περιοχή δεν πρόκειται να έρθει και απλά μένει να παρακολουθήσουμε την εξέλιξη των πραγμάτων σε σχέση με την ανέγερση του περιβόητου Τρίτου Ναού.

Ο ισραηλινός πρωθυπουργός, λίγο πριν φτάσει στις Βρυξέλλες, προκειμένου να συναντηθεί με του υπουργούς Εξωτερικών της Ευρωπαϊκής Ένωσης, δήλωσε πως αναμένει τις περισσότερες χώρες της Ε.Ε. να προχωρήσουν στην αναγνώριση της Ιερουσαλήμ ως πρωτεύουσας του Ισραήλ.

Το ίδιο περιμένει και από τους Παλαιστίνιους:

«Έχει έρθει η ώρα οι Παλαιστίνιοι να αναγνωρίσουν το εβραϊκό κράτος και να αναγνωρίσουν το γεγονός ότι έχει πρωτεύουσα. Ονομάζεται Ιερουσαλήμ».

Κανονικά όλοι αυτοί που συγκρίνουν τον Ντόναλντ Τραμπ με τον Χίτλερ, ο οποίος προχώρησε στο ολοκαύτωμα των Εβραίων, τώρα δεν θα έπρεπε να τους αποδώσουν τα εύσημα;

Όχι, φυσικά, καθώς τα συμφέροντα της Νέας Τάξης, αυτή την φορά στρέφονται κατά της επεκτατικής πολιτικής του Ισραήλ στην Παλαιστίνη, όπως πολλάκις έχουμε αναλύσει στο el.gr

Ή μήπως ξαφνικά στις Βρυξέλλες έγιναν φιλάνθρωποι;

Η επικεφαλής της ευρωπαϊκής διπλωματίας Φεντερίκα Μογκερίνι υπενθύμισε την Παρασκευή την σταθερή θέση της Ευρωπαϊκής Ένωσης για το Μεσανατολικό:

«Είμαστε πεπεισμένοι ότι η μόνη ρεαλιστική λύση βασίζεται στη δημιουργία δύο κρατών, του Ισραήλ και της Παλαιστίνης, με την Ιερουσαλήμ ως πρωτεύουσα των δύο κρατών βάσει των συνόρων του 1967».

Ειρηνική λύση δεν υπάρχει στον ορίζοντα! Μέχρι τέλος Δεκεμβρίου ενδεχόμενα δούμε πολλά! Πάρα πολλά!

Βάζουν τα παιδιά του Ισμαήλ (μουσουλμάνοι) να πολεμήσουν εναντίον εκείνων του Ισαάκ (Εβραίοι), ενώ και οι δύο έχουν κοινό πατέρα τον Αβραάμ.

Ο Ισμαήλ ήταν γιος του Αβραάμ και της Αιγύπτιας δούλης του Άγαρ. Επειδή η Σάρρα ήταν στείρα, ζήτησε από τον Αβραάμ να έχει σχέσεις με την δούλη της Άγαρ και την έδωσε στον Αβραάμ για παλλακίδα. Ο Αβραάμ ήταν 86 ετών κατά την γέννηση του Ισμαήλ.

Τελικά η Σάρρα γέννησε παιδί, τον Ισαάκ όταν ο Ισμαήλ ήταν δεκατεσσάρων και ζήτησε από τον Αβραάμ να διώξει την Άγαρ και τον Ισμαήλ.

Κοινή η βάση των δύο θρησκειών!

Τόσο κοινή, ώστε ερευνητές ανακάλυψαν πρόσφατα ότι επτάφωτες λυχνίες (μενορά) κοσμούσαν κατά κύριο λόγο και τα μουσουλμανικά νομίσματα και δοχεία κατά την πρώιμη ισλαμική περίοδο πριν από 1.300 χρόνια.

 Έφτασε η ώρα για την τελική τους μάχη! Μια μάχη που θα κρίνει πολλά στα Ιεροσόλυμα. Και που ξέρετε! Μπορεί τελικά να αναγείρουν στο όνομα του Αβραάμ, μαζί οι δυο τους, τον Τρίτο Ναό, λόγω κοινής πολιτιστικής και ιστορικής κληρονομιάς, όπως αναφέρει το παραπάνω βίντεο.

Καλά το σκεφτήκατε! Με αφορμή την Παλαιά Διαθήκη, την οποία έβαλαν στον Χριστιανισμό ως «ιερό βιβλίο», ενώ δεν έχει καμία σχέση με τον Χριστό, θα καλέσουν και εμάς στην… γιορτή!


 

 

Σχετική Ενημέρωση

loading...

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο!