Διδάσκει η Ορθοδοξία την αλήθεια του Χριστού; (Μέρος 1ο)

Σάββατο, 05 Αύγουστος 2017 21:12

Έπεσε στα χέρια μου ένα βιβλιαράκι,

από αυτά που μοιράζουν στις εκκλησίες κάθε Κυριακή δωρεάν, με θέμα τη διδασκαλία της ορθόδοξης πίστεως και την σημασία των μυστηρίων, και ειδικά αυτό της θείας κοινωνίας, για την σωτηρία μας.

Το πήρα στα χέρια μου και άρχισα να το διαβάζω. Ελάτε να το διαβάσουμε μαζί και να δούμε τι λέει, αλλά και κατά πόσο τα όσα γράφει συνάδουν με την απλή διδασκαλία του Χριστού.

 

 

Σχόλιο : Χριστέ μου! Το βιβλιαράκι έχει ως θέμα την θεία κοινωνία όπως γράφει και ξεκινάει, μιλώντας με το καλημέρα για τον άνθρωπο του Γιαχβέ Σατανά, τον Ησαΐα, που είδε σε όραμα να υμνούν οι δαίμονες τον Σαβαώθ. Ο Σαβαώθ αποτελεί πνευματικό γιό του Γιαχβέ- Σαμαέλ- Σατανά, και ο Ησαΐας μας τον παρουσιάζει καθισμένο σε θρόνο, με αγγέλους (δαίμονες) γύρω του να τον υμνούν.
Διαβάστε για το ποιός είναι ο Σαβαώθ εδώ.

Η συνέχεια ωστόσο, είναι ακόμη πιο τραγελαφική. Χρησιμοποιείται το παράδειγμα με το κάρβουνο, το οποίο έβαλε στα χείλη του Ησαΐα, ένας εκ των δαιμόνων που υμνούσε τον Σαβαώθ, ως συμβολισμός της μελλοντικής θείας κοινωνίας της Εκκλησίας. Εννοείται πως κάτι τέτοιο δεν ισχύει, ωστόσο εκείνοι οι μασόνοι, δήθεν φωτισμένοι ιεράρχες του 4ου αιώνα στο Βυζάντιο, που ένωσαν τα εβραϊκά κείμενα με κάποια από τα λόγια του Χριστού, φτιάχνοντας την ανίερη ιδεολογία του Εβραίοχριστιανισμού, πήραν από τα εβραϊκά κείμενα, πολλά χωρία όπως το παραπάνω, τα απομόνωσαν και "τραβώντας τα από τα μαλλιά" τα παρερμήνευσαν κατά το δοκούν, συνδέοντάς τα με τον ερχομό, τη ζωή του Χριστού, αλλά και τις τυπικές διαδικασίες της Εκκλησίας απ ότι φαίνεται". Οι Εβραίοι, που δικά τους είναι τα κείμενα, δεν δέχονται τίποτε για τον Χριστό, αφού η παράδοσή τους και η θρησκεία τους δεν δέχονται την ύπαρξη της Αγίας Τριάδας. Δέχονται μονάχα τον Γιαχβέ, που είναι ο Σαμαέλ-Σατανάς-Διάβολος.

Επομένως η πρώτη σελίδα αποτελεί Εβραιοχριστιανική φαντασία των εβραιοχριστιανών ιεραρχών και είναι εντελώς άχρηστη.

 Πάμε στη δεύτερη σελίδα:

 

 

Σχόλιο: Προσέξτε. Ήρθε ο Χριστός, λέει το κείμενο, για να καταλύσει τα έργα του Διαβόλου.

Ερώτηση: Ποια είναι τα έργα του Διαβόλου που ήρθε να καταλύσει ο Χριστός;

Γιατί αποκρύπτεται η ύπαρξη του MATRIΧ, του ψεύτικου κόσμου του Σατανά μέσα στον οποίο ζούμε;

Ο Χριστός ήρθε να αποκαλύψει την Αλήθεια για το ότι ζούμε σε ψεύτικο, εικονικό, υλικό κόσμο του Γιαχβέ Σατανά και πρέπει να γυρίσουμε στον πραγματικό φωτεινό δικό Του κόσμο.
Τόσο απλό και λογικό. Την αλήθεια αυτή την εξαφάνισαν οι σκοταδιστές εβραιοχριστιανοί μασόνοι ιεράρχες του Βυζαντίου και έκαναν την Χριστιανική πίστη από νοοτροπία ζωής, τυπολατρική θρησκεία εβραϊκής νοοτροπίας.

 Έπειτα συνεχίζει λέγοντας, πως ο Χριστός μας άφησε το σώμα Του (!!!) για να Tον θυμόμαστε και να ενωνόμαστε μαζί Του! Καμία απολύτως αναφορά σε ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΗ σχέση μαζί Του. Αντίθετα εξυμνείται η ΥΛΗ, δίνεται βάρος στο θεανθρώπινο, όπως λέει, σώμα του Χριστού και όχι στην Αλήθεια που ήρθε να μας αποκαλύψει για το MATRIX του Γιαχβέ, στο οποίο είμαστε φυλακισμένοι.

Τέλος, κλείνει με κάποια υποτιθέμενα λόγια του Χριστού, τα οποία αναφέρονται στο μυστήριο της θείας κοινωνίας που όρισαν οι Εβραιολάγνοι μασόνοι ιεράρχες, και λέει πως όταν κάποιος κοινωνά, ζει τον Χριστό.

Δηλαδή, σύμφωνα με όσα μας λένε, τον Χριστό δεν Τον ζει κάποιος όταν Του μιλά και επικοινωνεί μαζί Του. Δεν Τον ζεί, όταν έχει στο νού του Εκείνον και την Αλήθεια Του, δεν Τον ζει όταν φέρεται όπως Εκείνος μας έδειξε, αλλά αντίθετα, Τον ζεί μόνο όταν πάει στην εκκλησία και κοινωνά όπως όρισε η Μαύρη Μασονία τον 4ο αιώνα, παραποιώντας τα ευαγγέλια για να φαίνεται, πως δήθεν ο ίδιος ο Χριστός όρισε κάτι τέτοιο. Ο Χριστός, πρέπει να μάθουν όλοι, πως έχει απλή Αλήθεια που μας καλεί να μάθουμε και όχι τυπικό και εκκλησιαστική ζωή που μας ζητά δήθεν να ακολουθήσουμε.

 Φύγετε από την πλάνη των ιερατείων και ανοίξτε τα μάτια σας στην Αλήθεια του Χριστού.


Συνεχίζεται..

ΕΛ Hunter 888

Σχετική Ενημέρωση

loading...

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο!