Οι ανατριχιαστικές συνήθειες του ΙΣΛΑΜ (Βίντεο)

Δευτέρα, 19 Φεβρουάριος 2018 08:47

Του Γιώργου Φαρμάκη

Το Ισλάμ έχει μπει για τα καλά στην ζωή των Ευρωπαίων. Λίγο πολύ είναι γνωστό σε όλους ότι το Ισλάμ δεν είναι μια θρησκεία αγάπης όπως μας παρουσιάζουν κάποιοι κουλτουριάρηδες κύριοι. Είναι πολύ σημαντικό να γνωρίζουμε τις συνήθειες που επιβάλει το Ισλάμ. Δείτε το ντοκιμαντέρ που ακολουθεί!

Όπως είδατε και στο παραπάνω ντοκιμαντέρ κάτι δεν… «πάει καλά» με την δήθεν ειρηνική θρησκεία του Ισλάμ. Υπάρχουν πολλά σκοτεινά σημεία τα οποία δεν αποτελούν εξαίρεση αλλά κανόνα. Ανήλικα αγόρια και ανήλικα κορίτσια πολλές φορές πέφτουν θύματα σεξουαλικής εκμετάλλευσης για λόγους…θρησκευτικής πίστης.

Δυστυχώς σε πολλές περιπτώσεις ακόμα και στην κάποτε ήρεμη Ελλάδα, ακούμε διάφορα για τους Ισλαμιστές οι οποίοι προκαλούν ανοιχτά σε Τζιχάντ (Ιερό Πόλεμο) ακόμα και μέσα στο κέντρο της Αθήνας.

Αξίζει να σημειωθεί ότι δεν είναι όλοι οι Ισλαμιστές απάνθρωποι και εννοείτε ότι υπάρχουν πάντα φωτεινές εξαιρέσεις. Το ότι υπάρχει μια θρησκεία η οποία προωθεί την βία, δεν σημαίνει ότι είναι όλοι οι πιστοί είναι βίαιοι.

Σχετική Ενημέρωση

loading...

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο!