Το Μεγάλο διαχρονικό ψέμα που δεν θέλουν να ανακαλύψεις

Σάββατο, 07 Οκτώβριος 2017 22:52

Ο Πατέρας Δημιουργός, ο Θεός, η ίδια η Ζωή, όπως έλεγαν οι μεγάλοι σοφοί των Ελλήνων, αλλά και όπως ο ίδιος ο Ιησούς Χριστός μας επιβεβαίωσε, είναι μόνο Φως, δίχως ίχνος σκοταδιού μέσα Του.

Ο κάθε άνθρωπος, έχει προσωπική εξουσία να απευθύνεται στον Θεό, στην φωτεινή πηγή της Αγάπης και της Ζωής. Είμαστε όλοι συνδεδεμένοι μαζί Του και όλους μας ακούει, ασχέτως τι στραβά έχουμε κάνει και τι κάνουμε. Εκείνος δε "χαμπαριάζει" από αυτά και είναι πάντα δίπλα μας.

Το μεγαλύτερο -ίσως- έγκλημα που μπορεί να διαπράξει κανείς, είναι το να παρεμποδίσει με κάποιο τρόπο κάποιον, να πλησιάσει τον απόλυτα Αγαθό Πατέρα Θεό και να μάθει την απλή λυτρωτική αλήθεια, η οποία μπορεί να τον ελευθερώσει.

Για να αποτραπεί λοιπόν, κάποιος, από το να πλησιάσει προσωπικά τον Θεό, οι κοσμοκράτορες του αιώνος τούτου, έχουν προωθήσει διάφορες προπαγανδιστικές διδασκαλίες, που έχουν ενσωματώσει ως "θεόπνευστες" παραδόσεις μέσα στις θρησκείες που΄έχουν οι ίδιοι ιδρύσει, μέσω των δήθεν "φωτισμένων" κάθε θρησκείας. 

Με κάθε τρόπο προσπαθούσαν και προσπαθούν, να πείθουν τους ανθρώπους, κυρίως μέσω των ιερατείων, ότι αφενός μεν εκείνοι δεν είναι ικανοί να μιλούν απευθείας στον Θεό, αφετέρου δε, μέσα από τα κείμενα των διαφόρων θρησκειών, ριζώνεται στις συνειδήσεις των ανθρώπων ένας υποσυνείδητος φόβος για τον Θεό.

Αυτό συμβαίνει, διότι τα κείμενα αυτά, δομημένα με συγκεκριμένο τρόπο και έχοντας συγκεκριμένο περιεχόμενο, παρουσιάζουν έναν αντιφατικό, με ανθρώπινες αδυναμίες Θεό, που άλλοτε φέρεται με επιείκεια και άλλοτε τιμωρεί και αφανίζει όποιον του κάνει κέφι, πολύ απλά γιατί μπορεί, αφού είναι ο ισχυρότερος όλων. Στο ίδιο μοτίβο πάντα, έχει την μορφή και τον ρόλο του τιμωρού δυνάστη-κριτή, που θέλει σκλάβους και όχι ελεύθερα πλάσματα. Αυτή είναι και η εικόνα που κρατούν και έχουν οι περισσότεροι στο μυαλό τους για το Θεό.

Άντε να τολμήσει κανείς να πλησιάσει τέτοιο Θεό... αλίμονό του! 

Ωστόσο αυτός ο Θεός που προβάλλουν οι θρησκείες και τα ιερατεία, δεν έχει σχέση με τον Θεό που μας έκανε γνωστόν ο Χριστός. Τέτοια κόμπλεξ έχει ο Σατανάς, ο δημιουργός του φθαρτού υλικού αυτού ψεύτικου σύμπαντος στο οποίο ζούμε. ο οποίος εντέχνως λατρεύεται μέσα απ όλες τις θρησκείες, στις οποίες έχει επιβάλλει πολύπλοκες τυπικές διαδικασίες, εγκώμια, προσκυνήματα πτωμάτων, υλικών αντικειμένων και κυρίως, τον εμποτισμό των "πιστών" κάθε θρησκείας, πολυπλεύρως, με την μολυσματική νοοτροπία της προσκόλλησης τους με τον ψεύτικο κόσμο του. Αυτά όλα σχέση με τον αληθινό Θεό και την απλότητα Του, σύμφωνα με τους σοφούς της αρχαίας Ελλάδας και τον ίδιο τον Χριστό, δεν έχουν.

Μια ακόμη τεράστια μεγάλη απάτη των ιερατείων του σκότους είναι η διδασκαλία της μεσιτείας οποιουδήποτε άλλου προς τον Θεό για εμάς, γιατί (δήθεν) εμείς είμαστε ανάξιοι να Του μιλήσουμε απευθείας. "Ζητώ από τον τάδε γέροντα να προσευχηθεί για μένα στο Χριστό, γιατί δεν είμαι εγώ άξιος" λένε πολλοί. "Προσεύχομαι" λέει κάποιος "στον τάδε άγιο, γιατί εγώ δεν είμαι ικανός να μιλήσω ο ίδιος στον Χριστό." Αυτή είναι διαβολική απάτη συμπαντικού μεγέθους.

Ακούστε ένα παράδειγμα μιας τέτοιας διδασκαλίας.

Προσέξτε τι λέει: "Δεν έχουμε αυτή τη σχέση..την οικειότητα ώστε να ζητήσουμε από τον Χριστό κάτι".

Γιατί; Γιατί οι άνθρωποι, εξ αιτίας των απατηλών διδασκαλιών, που οι υπηρέτες του σκότους έχουν διαδώσει σαν καλοί τελάληδες εδώ και χιλιάδες χρόνια, μέσω των θρησκειών και των σκοταδιστικών παραδόσεων που δημιούργησαν, δεν γνωρίζουν τον Χριστό και έχουν τον Θεό στο μυαλό τους, ως κάτι το απόμακρο, το αυστηρό, πράγμα που τους οδηγεί πολλές φορές, στο να νιώθουν φόβο προς Εκείνον που είναι μόνο Αγάπη.

Ο ομιλητής, φέρνει μάλιστα ως παράδειγμα τον πρωθυπουργό μιας χώρας, στον οποίο στην ουσία, δεν μπορούμε να μιλήσουμε και ούτε μας ακούει, αν δεν τυγχάνει να είμαστε κάποιος κολλητός του. Αυτό μπορεί να συμβαίνει με τον πρωθυπουργό, δεν συμβαίνει όμως με τον Ιησού Χριστό.

Ο Ιησούς Χριστός μας είπε, ελάτε σε εμένα και εγώ θα σας αναπαύσω. Δεν είπε ποτέ, πάτε στους αγγέλους μου και πείτε τι θέλετε να μου το μεταφέρουν, ούτε είπε, πάτε πείτε τα σε κάποιον άνθρωπο που έζησε μια, κατά το δυνατόν, δίκαιη ζωή, πριν από σάς και θα μου τα μεταφέρει εκείνος. Είπε ελάτε σε εμένα. Μιλήστε μου απευθείας, ζητήστε και θα πάρετε, χτυπήστε την πόρτα και θα σας ανοιχθεί. Μας είπε οτι είναι συνέχεια μαζί μας!

Ποιος λοιπόν όρισε όλα τα υπόλοιπα, που εν τέλει οδηγούν στο να μην μιλάνε οι άνθρωποι απευθείας με τον Θεό και να μην έχουν προσωπική, ζωντανή, σχέση μαζί Του;

Τα όρισαν, μέσω των υπηρετών τους, αυτοί που τρέμουν την απευθείας επικοινωνία κάποιου με τον Θεό, την ίδια τη Ζωή. Οι αρχάγγελοι του σκότους, οι κοσμοκράτορες του αιώνος τούτου, που μας θέλουν για πάντα κλεισμένους στη σκοτεινή φυλακή του ψεύτικου κόσμου τους, για να τρέφονται από εμάς.

Υπάρχει όμως, μέσα σε όλα τα άσχημα, και κάτι καλό. Κανείς δεν μπορεί να εμποδίσει κάποιον να μιλήσει στον Χριστό. Ο μόνος που μπορεί να τον εμποδίσει από το να το κάνει, είναι ο ίδιος του εαυτός, έχοντας δεχθεί τις προπαγάνδες των υπηρετών του σκότους.

Διαβάστε τα λόγια του Χριστού.

Κατά Ματθαίον. 11,28: Ελάτε σε εμένα, όλοι οι κουρασμένοι και εσείς που έχετε βάρη και εγώ θα σας αναπαύσω.

Κατά Ιωάννην. 14,13: Και ότι κι αν ζητήσετε στο όνομά μου, αυτό θα το κάνω, για να δοξασθεί ο Πατέρας δια του Υιού

Κατά Ιωάννην. . 14,14: Ό,τι κι αν ζητήσετε στο όνομά μου, θα το κάνω.

Θα ακολουθήσεις τον Χριστό ή τα ιερατεία του σκότους και τις αντίχριστες διδασκαλίες τους, δια μέσω των οποίων, ανέκαθεν, κρατούσαν τους ανθρώπους μακριά από το λυτρωτικό Φως της απλής και λογικής Αλήθειας;

Η επιλογή είναι δική σου.
 

Υ.Γ Προτείνω ανεπιφύλακτα να ακούσετε το παρακάτω ηχητικό, το οποίο, έχει άρρηκτη σχέση με το θέμα στο οποίο αναφερθήκαμε.

ΕΛ Ηunter 888

Σχετική Ενημέρωση

loading...

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο!