Τυχαίο; Καθόλου! (ΒΙΝΤΕΟ)

Τρίτη, 14 Νοέμβριος 2017 11:40

Του Κίμωνα Χαραλάμπους

Θύελλα έχει ξεσηκώσει η εξαγγελία του πρωθυπουργού, Αλέξη Τσίπρα, να διανείμει το πρωτογενές πλεόνασμα ως κοινωνικό μέρισμα, καθώς η μεσαία τάξη ξεζουμίστηκε, προκειμένου να μοιραστούν ψίχουλα σε όλους.

Συγκεκριμένα, το Κράτος θα επιστρέψει 700.000.000 ευρώ από τα 14,5 δις ευρώ που έχει υφαρπάρξει από τους Έλληνες, σε μία πρωτοφανή κίνηση στα πολιτικοοικονομικά δρώμενα.

Όπως μεταδίδεται, χθες το απόγευμα στην τηλεδιάσκεψη που έγινε ανάμεσα στον Γιώργο Χουλιαράκη και τους εκπροσώπους της Τρόικα πήρε η κυβέρνηση το «πράσινο φως» για να προχωρήσει ο Αλέξης Τσίπρας στις εξαγγελίες που έκανε για το εν λόγω κοινωνικό μέρισμα, το οποίο η κυβέρνηση, ούτως ή άλλως, θα πάρει πίσω μέσω εισφορών.

Οι Έλληνες φτωχοποιούνται και συνηθίζουν στα επιδόματα με τις «ευλογίες» των δανειστών!

Τυχαίο; Καθόλου!

«Το κοινωνικό μέρισμα έχει την έγκριση των δανειστών», επεσήμανε και ο υπουργός Ψηφιακής Πολιτικής Νίκος Παππάς μιλώντας στην πρωινή εκπομπή του ΑΝΤ1.

Τυχαίο; Καθόλου!

Η επόμενη κίνηση θα είναι η υφαρπαγή κινητών και ακινήτων, η οποία έχει ήδη ξεκινήσει.

Σύμφωνα με πληροφορίες των «Παραπολιτικών», ο Αλέξης Τσίπρας βρισκόταν όλο το τελευταίο διάστημα σε ανοιχτή γραμμή με τους εκπροσώπους των δανειστών προκειμένου να αποσπάσει τη θετική τους άποψη για τις εξαγγελίες.    

Στις 4 το απόγευμα της Δευτέρας έγινε η τελική συζήτηση, η οποία κράτησε για δυο ώρες, όπου εκεί οι εκπρόσωποι των θεσμών εμφανίστηκαν παραπάνω από θετικοί στο να προχωρήσει ο Αλέξης Τσίπρας στις εξαγγελίες. Δεν αποκλείεται μάλιστα να του έδωσαν και συγχαρητήρια.

Τυχαίο; Καθόλου!

Το σχετικό νομοθέτημα για το πού θα πάει το μέρισμα θα κατατεθεί την ερχόμενη εβδομάδα στη Βουλή και εκεί  αναμένεται να υπάρξει σφοδρή αντιπαράθεση με την αξιωματική αντιπολίτευση.

Αναμένεται να δούμε ποια κόμματα θα εγκρίνουν τα ψίχουλα που θα δοθούν στους Έλληνες ως αντάλλαγμα για την συνεχή αποδυνάμωση της μεσαίας τάξης. Η οποία μετατρέπει ολόκληρη την χώρα σε μία τεράστια «εργατική τάξη» με λίγους να πίνουν στην υγειά των κορόιδων.  

 

Σχετική Ενημέρωση

loading...

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο!