ΑΝΗΚΟΥΣΤΟ: Στα δικαστήρια Ταξίαρχος επειδή ζητά την φύλαξη των ελληνικών συνόρων

Τετάρτη, 11 Ιανουάριος 2017 17:55

Συγκλονιστική η επιστολή του: «Θα με δικαιώσει το δικαστήριο της Ιστορίας»

 

Τα λόγια περισσεύουν.

Οι Αρχές του κράτους στέλνουν Ανώτατο Έλληνα Αξιωματικό για ανάκριση, επειδή ζήτησε με άρθρο του στο διαδίκτυο να βγει ο Ελληνικός Στόλος και να φυλάξει, ως οφείλει, τα Θαλάσσια Σύνορα της χώρας!

Πρόκειται για τον Ταξίαρχο ε.α. Ιωάννη Ξηρό, με καταγωγή από τα Τρίκαλα.

Μάλιστα η δήλωσή του ενόχλησε, όπως μεταδίδεται, ακόμη και μερίδα των Αιρετών του Δ.Σ της Πόλης των Τρικάλων που έσπευσαν να καταθέσουν εναντίον του Αξιωματικού!

Η μηνυτήριος αναφορά ήρθε από την Ομάδα «Μέτωπο Λαού», η οποία στηρίχθηκε στον «αντιρατσιστικό νόμο».

Ο Ταξίαρχος αντέδρασε αμέσως με επιστολή του στα τοπικά ΜΜΕ!

Αναλυτικά όπως την βρήκαμε στο διαδίκτυο:

Μέτωπο Λαού. Πραγματικά ευφάνταστος τίτλος και μεγαλειώδης για μια θλιβερή παρέα θλιβερών αριστερών, πλήρως ανιστόρητων, προ πολλού απωλεσάντων το τραίνο της Ιστορίας, αμφίβολη σχέση εχόντων με την κοινή λογική.

Η παρέα αυτή εγκάλεσε τον γράφοντα και κατέθεσε μηνυτήριο αναφορά εναντίον του στον Εισαγγελέα Τρικάλων με την κατηγορία οτι ο γράφων με μια αποστροφή ενός άρθρου του »προσκαλεί και παροτρύνει στην διάπραξη μαζικών εγκλημάτων την Κυβέρνηση και την ηγεσία του Στόλου» ζητώντας με το άρθρο του την επέμβαση του Στόλου στο Ανατολικό Αιγαίο με αποστολή την αποτροπή της έλευσης προσφύγων-λαθρομεταναστών με κάθε πρόσφορο επιχειρησιακό μέσο, εμποδίζοντας τις βάρκες να εισέλθουν στα χωρικά μας ύδατα.

Επ’αυτού ο γράφων απαντά ότι ουδόλως και ουδένα παρότρυνε για διάπραξη εγκλημάτων. Το μόνο που ζήτησε και ακόμη ζητά είναι η πάση θυσία προστασία των ελληνικών συνόρων, τα οποία συνεχώς παραβιάζονται από κατακλυσμό αλλότριων και αλλόθρησκων μουσουλμανικών φύλων.

Ο Στόλος είναι βασικό βεβαίως μέσο προστασίας και αποτροπής. Βεβαίως αν κατά τις επιχειρήσεις κάποιες βάρκες, οδηγούμενες από ανθρώπους που δεν υπακούουν στις υποδείξεις αναποδογυρίσουν και κάποιοι πνιγούν, σ’αυτό δεν ευθύνεται ο Στόλος ,αλλά οι ίδιοι και όσοι τους στέλνουν εδώ.

Η αποστολή δεν αλλάζει εξ αιτίας αυτού, ούτε μετατοπίζεται η ευθύνη, λόγω κάποιων απωλειών, αποδεκτών σε κάθε στρατιωτική επιχείρηση.

 Ο γράφων δεν παίρνει πίσω ,ούτε ανασκευάζει ούτε λέξη από τα γραφόμενά του και ξεκαθαρίζει ότι δεν φοβάται κανέναν και τίποτε.

Το όνομά μου είναι στο τέλος κάθε άρθρου μου και δεν κρύβομαι πίσω από κανένα Μέτωπο ή πολιτική παράταξη, μόνος έχω την ευθύνη για τα λεγόμενα και τις πράξεις μου.

Όσο για την πρότασή μου να βγει ο Στόλος, αυτό αποτελεί για την συνείδηση του γράφοντος κραυγή αγωνίας για μια ιστορική χώρα ,την οποία με ευθύνη των ηγεσιών της και προεξαρχούσης της Αριστεράς την αντιμετωπίζουν ως χώρο και όχι ως χώρα, την μετατρέπουν σε πολυπολιτισμικό Γιουνανιστάν, χωρίς να ερωτήσουν τον λαό της.

Ο γράφων γνωρίζει οτι ο πατριωτισμός και η Ελληνική Εθνική Ταυτότητα είναι έννοιες ξένες προς τους ανθρώπους του «Μετώπου Λαού».

Παρόλα αυτά με χαρά προσμένω την ποινική μου δίωξη, διότι έτσι θα έχω την τιμή να υπερασπίσω και με άλλον τρόπο, μέσα στις αίθουσες των δικαστηρίων την ταυτότητα και την Ιστορία της αιώνιας Ελλάδας, όπως τόσα χρόνια κάνω με την αρθρογραφία μου.

Αν οι δικαστές μου επιβάλλουν ποινή επειδή θέλω την Ελλάδα ελληνική θα την δεχθώ ευχάριστα και αγόγγυστα ,ασχέτως με όση λάσπη ντύσουν στα μέσα την ποινή αυτή οι διώκτες μου αριστεροί, οι οποίοι έχουν τόση σχέση με τον Ελληνισμό, όση ο γράφων με την αστροναυτική(και αστροναύτης δεν είμαι).Ούτως ή άλλως το δικαστήριο της Ιστορίας θα δικαιώσει μόνον εμένα».

 

Σχετική Ενημέρωση

loading...

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο!