Εκβιάζει η Ρωσία τον Τραμπ; Σάλος με φήμες ότι έχουν βίντεο με όργια του νέου προέδρου των ΗΠΑ

Τετάρτη, 11 Ιανουάριος 2017 11:26

Όπως μετέδωσε το CNN και στη συνέχεια άλλες μεγάλες εφημερίδες, όπως New York Times και Ιndependent,

οι επικεφαλής των αμερικανικών μυστικών υπηρεσιών παρουσίασαν την περασμένη εβδομάδα στον Ντόναλντ Τραμπ μια περίληψη πληροφοριών ότι η Ρωσία έχει συλλέξει προσωπικές επιβαρυντικές πληροφορίες εις βάρος του, προκειμένου να τον εκβιάσει.

Αυτές οι «ανεπιβεβαίωτες» πληροφορίες προέρχονται από βρετανική πηγή -έναν πρώην πράκτορα- αλλά είναι τόσο «εκρηκτικό» το περιεχόμενό τους, ώστε ενημερώθηκαν όχι μόνον ο Τραμπ, αλλά και ο Μπαράκ Ομπάμα καθώς και μέλη του Κογρκέσου.

Η δισέλιδη αναφορά παρουσιάστηκε στον Τραμπ ως παράρτημα της έκθεσης των μυστικών υπηρεσιών για τις «ρωσικές κυβερνοεπιθέσεις» στη διάρκεια της προεκλογικής περιόδου. Οι αξιωματούχοι των υπηρεσιών αυτών ανησύχησαν μήπως οι πληροφορίες διαρρεύσουν προτού ενημερωθεί για την ύπαρξή τους ο Τραμπ.

Ο ιστότοπος Buzzfeed έδωσε χθες βράδυ στη δημοσιότητα ένα ντοκουμέντο 35 σελίδων, υποστηρίζοντας ότι πρόκειται για τον επίμαχο φάκελο για τον Τραμπ.

Ο ίδιος ο Τραμπ πέρασε στην αντεπίθεση, απορρίπτοντας με ένα tweet κατά την προσφιλή του συνήθεια τις αναφορές ως «πολιτικό κυνήγι μαγισσών» και «fake news» - τις ίδιες λέξεις που είχε χρησιμοποιήσει για να σχολιάσει τις αναφορές για τις καταγγελλόμενες ρωσικές κυβερνοεπιθέσεις.

Ο εκλεγμένος πρόεδρος αναμένεται να παραχωρήσει σήμερα συνέντευξη Τύπου, εννιά μέρες προτού αναλάβει τα καθήκοντά του. Κανονικά θα εξηγούσε πώς θα διαχωρίσει το ρόλο του ως προέδρου της χώρας και ως επικεφαλής ομίλου εταιρειών, πως θα αντιμετωπίσει το θέμα της σύγκρουσης συμφερόντων. Αλλά οι νέες αποκαλύψεις έρχονται σε μια δύσκολη στιγμή για τον διάδοχο του Ομπάμα.

Σύμφωνα με τα ρεπορτάζ η Μόσχα παρακολουθεί εδώ και χρόνια τον Τραμπ για να τον επηρεάσει τόσο πολιτικά όσο και σε πιθανές επιχειρηματικές συμφωνίες και φέρεται να έχει συλλέξει «επιβαρυντικές προσωπικές και οικονομικές πληροφορίες» για τις «προσωπικές του ιδεοληψίες και σεξουαλικές διαστροφές».

Στην έκθεση των μυστικών υπηρεσιών αναφέρεται χαρκτηριστικά ότι ρωσικές πηγές ανέφεραν ότι έχουν στη διάθεσή τους πολύ υλικό με τον Ντόναλντ Τραμπ, συμπεριλαμβανομένου ενός κρυφού βίντεο με τον ίδιο να παρακολουθεί ιερόδουλες νε επιδίδονται σε όργια.

Αξιοσημείωτο είναι εν προκειμένω ότι τα υποτιθέμενα όργια φέρονται να έχουν γίνει σε σουίτα ξενοδοχείου της Μόσχας όπου νωρίτερα είχε μείνει ο Μπαράκ Ομπάμα και συγκεκριμένα στο κρεβάτι που είχε κοιμηθεί!

Επιπλέον, γίνεται λόγος για συναντήσεις στη διάρκεια της περσινής προεκλογικής εκστρατείας μεταξύ ρώσων αξιωματούχων και εκπροσώπων του Τραμπ για να συζητήσουν «υποθέσεις αμοιβαίου συμφέροντος».

Οι αμερικανικές μυστικές υπηρεσίες δεν μπόρεσαν να επαληθεύσουν το περιεχόμενο του φακέλου, αλλά θεώρησαν αρκετά πειστικούς τους ισχυρισμούς, ώστε να ενημερώσουν σχετικά τον Τραμπ, τον Ομπάμα και τα ηγετικά στελέχη του Κογκρέσου.

(real)

loading...

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο!