Φεμινίστριες ηθοποιοί θα κάνουν πορεία κατά του Τραμπ

Τρίτη, 10 Ιανουάριος 2017 19:22

Τραγελαφικές καταστάσεις από το Hollywood της Νέας Τάξης

 

Από τη στιγμή που ο Donald Trump, ανακοίνωσε πως θα κατέβει στις εκλογές για πρόεδρος των H.Π.Α, με την στήριξη βέβαια της δεξιόστροφης Παλαιάς Τάξης, αρκετοί αστέρες της αμερικανικής showbiz, οι οποίοι έχουν ενστερνιστεί την ιδεολογία της Νέας, καταφέρθηκαν εναντίον του μέσω του twitter ή μέσω βίντεο που γύρισαν για να δηλώσουν στους θαυμαστές τους την αντίθεση τους.

Αλλά, ακόμα και μετά την νίκη του, αρκετοί διάσημοι, με πρόσφατο παράδειγμα τη Meryl Streep στις Χρυσές Σφαίρες, συνεχίζουν να ωρύονται κατά του νέου Προέδρου τους.

Στις 20 Ιανουαρίου, την ημέρα που θα ορκιστεί ο νέος πρόεδρος, θα λάβει χώρα στην Ουάσινγκτον, πορεία φεμινιστριών γυναικών κατά του Donald Trump, με αρκετές διάσημες παρουσίες.

Ανάμεσα τους η America Ferrera, η Katy Perry, η Scarlett Johansson και η Cher.

«Ως καλλιτέχνες, γυναίκες, και Αμερικανοί πολίτες, είναι σημαντικό να είμαστε ενωμένοι για την αλληλεγγύη, για την προστασία, την αξιοπρέπεια και τα δικαιώματα των κοινοτήτων μας. Τα δικαιώματα των μεταναστών, τα δικαιώματα των εργαζομένων, τα δικαιώματα της LGBTQIA κοινότητας  και τα περιβαλλοντικά δικαιώματα δεν είναι ειδικά συμφέροντα. Μας επηρεάζουν όλους και πρέπει να είναι μέλημα κάθε Αμερικανού», τόνισε στους δημοσιογράφους η ηθοποιός America Ferrera, με περισσή υποκρισία που διακρίνει τους δήθεν «προοδευτικούς» στην άλλη μεριά του Ατλαντικού.  

loading...

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο!