Περίεργες ουρές στα ATM της Μυτιλήνης: «Μετανάστες» τραβάνε χρήματα

Πέμπτη, 05 Ιανουάριος 2017 18:34

Συγκλονιστική είδηση από την Μυτιλήνη για τους «μετανάστες»

 

Όπως αναφέρει το Lesvosnews, το τελευταίο διάστημα παρατηρούνται ανθρώπινες ουρές από μουσουλμάνους «μετανάστες», έξω από τις τράπεζες της Μυτιλήνης στα ΑΤΜ.

Οι «μετανάστες» έχουν ανά χείρας τραπεζικές κάρτες και κάνουν αναλήψεις μετρητών.

Όπως σχολιάζει το τοπικό μέσο ενημέρωσης, δεν γνωρίζει κανείς ποιος φορέας ήταν αυτός, ο οποίος πίστωνε τους σχετικούς λογαριασμούς, για να κάνουν τις αναλήψεις οι μετανάστες.

Ξεκίνησε άραγε να δίνεται το ελάχιστο εγγυημένο εισόδημα των 400 ευρώ;

Άλλωστε, η κυβέρνηση προγραμματίζει να αντικαταστήσει το συσσίτιο που δίδεται στους πρόσφυγες και μετανάστες με χρήματα, όπως έχει ανακοινώσει ο υπουργός Μεταναστευτικής Πολιτικής Γιάννης Μουζάλας.

Ο κ.  Μουζάλας είχε διευκρινίσει πως δεν θα είναι ανώτερο από το ελάχιστο εγγυημένο εισόδημα στην χώρα, το οποίο για τις ελληνικές οικογένειες είναι τα 400 ευρώ.

Το πρόγραμμα διανομής μετρητών «θα πρέπει να έρθει σε αρμονία με τις εθνικές πολιτικές, για παράδειγμα τα μετρητά δεν μπορούν να υπερβαίνουν ανά οικογένεια το ελάχιστο εγγυημένο εισόδημα που ισχύει για τους Έλληνες», είχε παρατηρήσει ο υπουργός και διευκρίνισε: «Δεν είναι δυνατόν μια ελληνική οικογένεια να παίρνει 400 ευρώ και να δώσουμε στους μετανάστες 500 ευρώ».

 

Σχετική Ενημέρωση

loading...

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο!