Λέσβος: Μετανάστες διέρρηξαν μαγαζί και άρπαξαν δέκα tablet

Πέμπτη, 05 Ιανουάριος 2017 12:02

Σίγουρα όχι πάντως γιατί πεινούσαν ή γιατί κρύωναν.

Μετανάστες που βρίσκονται στη Μυτιλήνη, λεηλάτησαν ένα κατάστημα ηλεκτρονικών ειδών, αυξάνοντας τον αριθμό των παράνομων ενεργειών τους στο νησί. Οι Ιρακινοί δράστες μάλιστα πούλησαν σε άλλους αλλοδαπούς τα κλοπιμαία.

Οι άνδρες της Ασφαλείας εξιχνίασαν την διάρρηξη, βράδυ παραμονής Πρωτοχρονιάς, κατά την οποία οι Ιρακινοί ηλικίας 20, 21 και 28 χρόνων αφού έσπασαν την βιτρίνα, άρπαξαν από το εσωτερικό 10 συσκευές tablet αξίας 1.500 ευρώ! Όπως εξακριβώθηκε πούλησαν τη λεία τους σε άλλους αλλοδαπούς, από τους οποίους εντοπίστηκε μόνο ένας 22χρονος Σύρος που είχε στην κατοχή του μέρος των κλοπιμαίων.

Τα κλεμμένα tablet κατασχέθηκαν και τα υπόλοιπα αναζητούνται, όπως και οι αγοραστές τους, ενώ στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Μυτιλήνης υποβλήθηκε η δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος των τριών Ιρακινών για κλοπή και του Σύρου για αποδοχή και διάθεση προϊόντων εγκλήματος.

Δικογραφία κατ' αγνώστων για διακεκριμένες κλοπές σχηματίστηκε από τους αστυνομικούς της Ασφαλείας, οι οποίοι ερευνούν τη λεηλασία του δικτύου τηλεπικοινωνιών στην περιοχή Καμάρες του Αιγίου. Δράστες είναι, όπως όλα δείχνουν, «κυνηγοί» χαλκού οι οποίοι το απόγευμα της Δευτέρας ξήλωσαν καλώδια συνολικού μήκους 140 μέτρων, προκαλώντας διακοπή στις επικοινωνίες της περιοχής.

Σχετική Ενημέρωση

loading...

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο!