Η Ελισάβετ βλέπει σύντομα πόλεμο – Την επιβεβαιώνει ο Πούτιν (ΒΙΝΤΕΟ)

Σάββατο, 22 Οκτώβριος 2016 11:03

Τον γύρο του διαδικτύου κάνουν δηλώσεις της Βασίλισσας Ελισάβετ,

η οποία φέρεται να δήλωσε στην διάρκεια της συνάντησής της με τον Ρώσο πατριάρχη Κύριλο και τον Αρχιεπίσκοπο του Canterbury πως ο έρχεται ένας φοβερός παγκόσμιος πόλεμος που θα φέρει τους «έσχατους καιρούς για την Ανθρωπότητα».

 «Ο καθένας θα πρέπει να κάνει πλέον τις απαραίτητες προετοιμασίες για να πει αντίο στους αγαπημένους του, μιας και κανείς δεν μπορεί να γνωρίζει πλέον ποιοι θα ζήσουν ή ποιοι θα πεθάνουν. Πολλοί θα πεθάνουν αυτές τις ημέρες», δήλωσε σύμφωνα με μέσα ενημέρωσης και συνέχισε:

 «Η αγαπημένη μου χώρα πρόκειται να εισέλθει στην σκοτεινότερη περίοδο τους επόμενους μήνες καθώς ένας βάρβαρος και αποκαλυπτικός πόλεμος θα ξεκινήσει στην Ανατολή. Δεν με απασχολούν οι τυπικότητες για τον εορτασμό των Χριστουγέννων είμαι ανήσυχη με τις τρομερές συνέπειες που πρέπει να αντιμετωπίσουμε καθώς τα τύμπανα του πολέμου ηχούν δυνατότερα».

Σε επιβεβαίωση των λεγομένων της φιλικά προσκείμενης στην Νέα Τάξη Βασίλισσας, ο Ρώσος Πρόεδρος, Βλαντίμιρ Πούτιν, αναφερόμενος στο αποτέλεσμα των αμερικανικών εκλογών, σημείωσε πως «κανείς δεν ξέρει τι θα συμβεί όταν αυτές πραγματοποιηθούν και εκλεγεί νέος πρόεδρος», αφήνοντας ορθάνοιχτο το ενδεχόμενο της παγκόσμιας σύρραξης.

Την εν λόγω δήλωση έκανε ο Τσάρος, μιλώντας σε συνέντευξη Τύπου.

Τα πάντα ξετυλίγονται πλέον εμπρός στα μάτια της κοινή γνώμης και μόνο ένας τυφλός δεν βλέπει πως ο παγκόσμιος πόλεμος μπορεί να ξεσπάσει ανά πάσα στιγμή.

Σχετική Ενημέρωση

loading...

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο!