Έντι Ράμα: Τη «νύχτα» φωτογραφίζεται με τον Σόρος, τη «μέρα» με τον Τράμπ

Τρίτη, 03 Οκτώβριος 2017 11:12

Τι σχολιάζουν οι Αλβανοί για τη συνάντηση με τον μεγαλοεπενδυτή

Αλβανικά δημοσιεύματα γράφουν καυστικά σχόλια για τις συναντήσεις που είχε ο πρωθυπουργός της Αλβανίας, Έντι Ράμα, στη Νέα Υόρκη, όπου είχε μεταβεί για την 72η Γενική Συνέλευση του ΟΗΕ.

Ενώ ο Ράμα δημοσίευσε τη φωτογραφία με περισσή υπερηφάνεια με τον Ντόναλντ Τραμπ, απέφυγε να δημοσιεύει και μία άλλη, από μία « μυστική και σημαντική» συνάντηση που είχε. Με τον εβραϊκής καταγωγής Τζορτζ Σόρος. Τον άνθρωπο των «Ιδρυμάτων Ανοιχτής Κοινωνίας» σε πλείστες χώρες κυρίως του ανατολικού μπλοκ και τις πολιτικές παρεμβάσεις του σε αριστερές και αριστερίστικες οργανώσεις- πολιτικές.

Αλλά, χωρίς να ρωτήσει τον Αλβανό πρωθυπουργό, ο γιος του Σόρος ,ο Άλεξ Σόρος, γέμισε φωτογραφίες του Έντι Ράμα, του πατέρα του και του ιδίου στα κοινωνικά δίκτυα Instagram, Facebookκαι Twitter…

Ο Άλεξ Σόρος περιγράφει με ενθουσιασμό τη συνάντηση με τον Έντι Ράμα και τον εκθειάζει αποκαλώντας τον ως «σύμβολο της φιλελεύθερης δημοκρατίας στην Αλβανία» και «παγκοσμίου φήμης καλλιτέχνη».

Γράφει ο Άλεξ Σόρος «παρόλο που ο πρωθυπουργός (Ράμα) φοράει ένα μπλουζάκι T-shirt του Μάικλ Τζόρνταν στις επίσημες συναντήσεις, ενώ εγώ είμαι δια βίου οπαδός των Νικς, δεν έχω τίποτε προσωπικό μαζί του, τον σέβομαι»…

Σημειώνεται, ότι τα αλβανικά μέσα ενημέρωσης έχουν γράψει παλαιότερα ότι ο Έντι Ράμα ενισχύθηκε για την εκλογή του από το ίδρυμα του Τζόρτζ Σόρος.

infognomon

Σχετική Ενημέρωση

loading...

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο!