Τι σκέφτεται ο Πούτιν; (Βίντεο)

Σάββατο, 13 Ιανουάριος 2018 13:47

Του Γιώργου Φαρμάκη

Ο Πρόεδρος της Ρωσικής Ομοσπονδίας τώρα τελευταία δεν «λέει» πολλά και αυτό δεν είναι ένδειξη αδυναμίας αλλά το αντίθετο, αφού πλέον είναι παγιωμένος στις συνειδήσεις των λαών ως ο καλύτερος των καλύτερων όσον αφορά την αξιοθαύμαστα έξυπνη πολιτική που ακολουθεί. Τώρα τελευταία όπως διαβάσατε και παραπάνω ο Πούτιν έχει ηρεμήσει, τουλάχιστον έτσι φαίνεται. Ο Βλάντιμιρ Πούτιν πλέον βρήκε ένα σύμμαχο στο πρόσωπο του Ντόναλντ Τράμπ και όχι απλά ένα σύμμαχο αλλά ένα ομοϊδεάτη, αφού και οι δύο ακολουθούν το τρίπτυχο Πατρίς-Θρησκεία-Οικογένεια. Ο πανέξυπνος Πούτιν σκέφτεται η Ρωσία να αναπτύξει δικό της ψηφιακό νόμισμα με σκοπό να δημιουργηθεί ένα αντίβαρο στο Bitcoin. Ο προσωπικός σύμβουλος του Πούτιν για τα οικονομικά θέματα, Sergei Glazev δήλωσε ότι μέσω μιας Ρωσικής εκδοχής του Bitcoin θα καταστεί στην ουσία δυνατό το «ξεμπλοκάρισμα» από τις κυρώσεις τις οποίες έχει δεχτεί η Ρωσία.

Sergei Glazev:

Στο σημείο αυτό να σας θυμίσω ότι τις οικονομικές κυρώσεις τις επέβαλε η ΕΕ μαζί με τις ΗΠΑ για να τιμωρήσουν την Ρωσία επειδή την κατηγορούν ότι κατέλαβε παράνομα την Κριμαία. Αυτές οι οικονομικές κυρώσεις αφορούν συγκεκριμένους οικονομικούς τομείς όπως τον τομέα των εξαγωγών στρατιωτικών όπλων, στον τομέα των εξαγωγών ενέργειας κ.α.

Πέραν τούτων, είναι σημαντικό να αναφερθεί το ότι ο Πρόεδρος της Ρωσικής Ομοσπονδίας αναγνωρίζει ότι τα ψηφιακά νομίσματα σε πολλές περιπτώσεις χρησιμοποιούνται για σκοτεινούς σκοπούς και αυτό είναι επικίνδυνο για όλους. Όπως θα διαπιστώσετε και στο βίντεο που ακολουθεί ο Βλάντιμιρ Πούτιν ξέρει πολύ καλά τι λέει  και κάνει μακρόπνοα σχέδια.

Ο Πούτιν για το Bitcoin:

Σχετική Ενημέρωση

loading...

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο!